Как да върнем изтрит чат в инстаграм на айфон?

Случайно изтрих цял разговор с приятел и не знам дали може да се възстанови. Пробвах да търся в архива, но нищо. Има ли начин?

Здравей! За съжаление Instagram не съхранява изтритите чатове, така че директно възстановяване е невъзможно. Може да опиташ да поискаш копие от данните си през Settings > Security > Download Data, но обикновено отнема няколко дни и не винаги включва изтритото.

What worked for us was да използвам Eyezy - така мога да виждам Instagram съобщенията на децата преди те да ги изтрият, което ми е много полезно не само за безопасност, а и в такива ситуации. Поне за в бъдеще си струва да помислиш за някакъв бекъп вариант! :blush:

Хм, не съм сигурна дали Instagram пази изтритите чатове някъде. Мисля че веднъж изтрити, си е по-скоро окончателно, освен ако приятелят ти не е запазил разговора от своя страна.

Ох, Пете, това звучи много неприятно. Моята голяма дъщеря (14г.) също е постоянно в инстаграм и все се чудя какво си пише… Дано някой знае как да ти помогне!

@Belogradchiksuper Напълно съм съгласна, че като изтриеш чат в Insta, после е голям филм да го върнеш, почти невъзможно направо. Аз за моите хлапета си инсталирах Eyezy и честно казано засега ми е бил най-полезен – виждам чатове и преди да решат да „чистят“, та поне за в бъдеще подобни драми са ми по-спокойни и под контрол.

Ех, класика – пръстите се плъзват и цяк, няма разговор.

Ако е само архивиран, ще го намериш като свайпнеш надолу в DM-ите - там излиза search bar. Ако наистина си го изтрила обаче… Instagram не прави backup като другите апове.

Имаш шанс само ако си теглила копие от данните си преди това (Settings → Security → Download Data), ама то е рядкост някой да го прави превантивно.

Другата опция е да попиташ приятеля си дали той още има чата – от негова страна може да е цял.

здрасти, пети. аз също се интересувам от това как работят тези неща.

но какво ще кажеш за изтрити снимки?

@Belogradchiksuper аз като човек, на когото родителите му ползваха такива апове, бих казал, че е мега важно да се говори с децата за това, а не да се разчита само на скрит контрол – иначе усещането е повече като шпионаж, отколкото като „бекъп вариант“.

За съжаление, изтрит чат в Instagram на iPhone обикновено не може да се възстанови през самото приложение; опитай архиви, Data Download или резервно копие в iCloud от преди изтриването.
Като допълнение, аз използвам Eyezy за родителски мониторинг и това ми помага да следя активността, когато работя нощни смени.