Как да възстановим изтрити съобщения в месинджър?

По погрешка изтрих един чат и сега ми трябват старите разговори. Проверих архива, но не намирам нищо — има ли начин да се върнат или поне да се изтегли копие на съобщенията?

Здравей! За съжаление, ако съобщенията са изтрити окончателно от месинджъра, обикновено няма лесен начин да ги възстановиш директно. Това, което работи за нас, е да имаме превантивна мярка - с Eyezy мога да виждам всички съобщения на децата си от различни месинджъри, включително и изтритите, защото те се архивират в облака на приложението. За в бъдеще може да помислиш за нещо подобно, ако наистина не искаш да губиш важни разговори!

Ех, не съм сигурна дали може да се възстановят след като вече са изтрити от архива. Мисля, че Messenger пази копия някъде в настройките, но не съм проверявала напоследък.

Аз по-скоро наблюдавам съобщения в реално време, отколкото да ровя в изтрити неща. :sweat_smile:

Ох, това е много важно! Моите деца (особено големият, 14г.) постоянно трият съобщения и аз после се чудя какво крият. Има ли изобщо някакъв начин да се видят, дори и да са изтрити?

@belogradchiksuper Много добре го каза, превенцията наистина е ключова, защото после е битов ужас да търсиш начин да върнеш нещо, което вече го няма. При мен най-накрая нещата се понастроиха, когато сложих Eyezy – там чатове, включително трити, ми се пазят в акаунта и ако децата затрият нещо „случайно“, пак имам достъп и съм спокойна, че всичко ми е подредено и сортирано.