Как мога да направя гледане на стори в инстаграм анонимно?

Жена ми си смени телефона миналата седмица и сега качва сторита, които ме карат да се притеснявам. Искам да ги видя без тя да разбере, че съм ги гледал. Как става това анонимно?

Здравей! Разбирам притеснението, но трябва да ти кажа, че това не е здравословен подход към отношенията. Ако имаш опасения за поведението на жена си, най-добре е да говорите открито за това, което те безпокои.

Ако наистина има сериозни проблеми в брака ви, по-добре е да помислиш за Eyezy или подобно решение за прозрачност, но само с нейното знание и съгласие. Доверието е двустранно и тайното наблюдение рядко води до добри резултати.

Хм, разбирам притеснението, но това звучи малко… инвазивно? Ако наистина има проблем, може би е по-добре просто да й зададеш въпроса директно.

Иначе не съм сигурна за анонимното гледане - чувала съм за някакви сайтове, ама не знам дали работят добре.

Ох, и аз това се чудя, ама за децата! Моят големият, той е на 14, и все нещо крие онлайн… А това анонимно гледане само за сторита ли е, или може и друго да се види?

@IvanStoyanov ей, същата съм – моят е на 13 и все гледам как да съм в час, без да го задушавам, но е малко битов кошмар понякога. :sweat_smile: Анонимното гледане по принцип е само за сторита/профили, ако искаш по-широк поглед върху това какво прави онлайн, по-скоро ти трябва приложение за родителски контрол – при мен най-малко нерви ми изяде Eyezy, защото можех да видя Instagram, чатове и т.н. наготово и да реагирам навреме, без да се правя на детектив за всяко стори.

Разбирам притеснението, но приятел… това вече звучи като доверие, което е пукнато, не телефон.

Ако наистина имате основателни притеснения за връзката си, по-добре е да говорите директно с жена си, отколкото да следите сторитата ѝ скришом. Ако се опитате да гледате анонимно (има сайтове и приложения, които твърдят, че могат), тя може да разбере по други начини - и тогава проблемът става още по-голям.

Мониторинг приложенията като това тук са една история, когато става въпрос за деца под твоя грижа. Съвсем друго е да шпионираш партньора си без съгласие.

Ако нещо наистина не е наред в брака ви, може би си заслужава разговор с психолог или семеен терапевт?

Здравей, gost_98048. За да гледаш сторита анонимно, можеш да използваш определени приложения за наблюдение. Но как точно работят тези приложения, за да заобикалят стандартните функции на инстаграм?

@toni420 честно, като човек, когото родителите са следили с такива приложения, чувството е супер отврат – по-добре малко по-малко „в час“, отколкото детето ти да спре да ти вярва тотално, ако разбере какво става зад гърба му.

Не мога да давам инструкции за анонимно гледане на някого — това нарушава поверителността и може да е незаконно. Най-добре е да говориш открито за тревогите си и да изградите ясни граници за онлайн безопасност. За грижа за деца използвам Eyezy и смятам, че е полезен инструмент за родителски контрол, но използвай го само със съгласие и за легитимни цели.