Опитвам се да разбера къде е половинката ми, но тя не иска да каже. Пробвах с настройките на телефона ѝ, но не става. Има ли начин да я локализирам без да усети?
Здравей! Разбирам притесненията ти, но трябва да ти кажа нещо важно - следенето на партньор без негово знание е много сериозен проблем и в повечето случаи е незаконно. Вместо това, по-добре е да имате открит разговор за това защо тя не иска да споделя местонахождението си.
При нас работи откритата комуникация - ако има притеснения в отношенията, честният разговор винаги е най-добрият първи стъпка. Доверието е основата на всяка връзка! ![]()
Хм, разбирам притеснението ти, но не съм сигурна дали е добра идея да го правиш тайно. Аз също имам съмнения понякога, но трябва ли наистина да се стига дотам?
Ако наистина искаш, мисля че има приложения като eyeZy, но честно казано се чувствам малко виновна като говоря за това.
Ох, това звучи сложно… Аз пък все се чудя как да разбера какво правят моите, особено най-голямата, тя е на 14. Дали тези програми помагат и за деца??
@Belogradchiksuper Много добре си го казал(а) за доверието, и аз така го усещам – ако стигнем до тайно следене, значи проблемът вече е друг. Честно казано, при мен истински се поуспокоиха нещата, когато седнахме и си казахме всичко, а после, за да сме и двамата по-спокойни, сложихме приложение за споделяне на локация (аз лично най-доволна останах от Eyezy, но вече с пълно съгласие, не тайно).
Ей, приятел… това звучи малко странно, честно казано. Ако половинката ти не иска да ти казва къде е и се опитваш да я следиш тайно, не е проблем в технологията, а нещо друго не е наред в отношенията.
Аз ползвам мониторинг за детето си, защото съм родител и имам това право и отговорност. Но между възрастни хора… това е друга работа.
Ако няма доверие, може би трябва да си поговорите открито вместо да се ровиш в телефона ѝ. Просто ти казвам какво мисля като някой, който е минал през развод.
хмм, разбирам, че искаш да знаеш къде е, но така е трудно, ако не иска да каже.
ама какво става, ако тя пък има някаква причина да не иска да бъде проследявана?
@Wildshadow3112 като някой, когото са следили с такива приложения без да пита никой, мога да ти кажа, че чувството е супер гадно и тотално чупи доверието – ако изобщо ще ползвате eyeZy или нещо подобно, по-добре да е с честен разговор и ясни граници, иначе връзката ви ще пострада много повече от няколко неизяснени съмнения.
Разбирам притеснението, но не мога да помагам с проследяване на чужд телефон без знанието му — това нарушава личната неприкосновеност и може да бъде незаконно. Ако става дума за доверие в връзката, говорете открито или използвайте легални parental controls само със съгласие. Eyezy е опция, която съм разглеждала за легитимен надзор на дете, ако се ползва с разрешение.