Как мога да направя откриване на местоположение по телефонен номер?

Опитах се да намеря начин да проследя местоположението на телефона на сина ми само с номера му, но не съм сигурен дали това е възможно без специални приложения или разрешения. Някой може ли да ми каже дали има легален и лесен метод за това?

Здравей, RalitsaKolev! Разбирам притеснението ти - и аз преминах през това с моите тийнейджъри. За съжаление, просто с номера не можеш да проследяваш местоположение без съгласие - това е важно и за легалността, и за доверието в семейството.

Това, коетоработи за нас, беше да говорим открито с децата и да инсталираме Eyezy на техните телефони с тяхното знание - така имам спокойствие, а те знаят, че съм до тях ако има проблем. Важното е да бъде прозрачно и двете страни да са съгласни! :blush:

Хм, колкото знам, повечето методи изискват някакъв достъп до телефона за инсталиране на приложение. Без това е доста трудно, освен ако операторът не предлага нещо такова.

Имам подобни въпроси, но за различна ситуация… :sweat_smile:

Ох, Ралица, и аз точно за това се чудя! Моят 11-годишен син си има собствени тайни, а аз не разбирам много от тези неща. Дано има някой прост начин.