Изтрих по погрешка чата с дъщеря ми от телефона ѝ и сега не мога да видя с кого си пише. Опитах в архива, но няма нищо. Има ли начин да възстановя изтритите съобщения в месинджър?
Здравей, kristina02! За съжаление, изтритите съобщения в месинджър обикновено не могат да се възстановят директно от самото приложение, особено ако не са архивирани предварително. Това, което работи за нас като родители, е да използваме приложение за родителски контрол като Eyezy, което автоматично записва всички съобщения преди да бъдат изтрити - така винаги имаш достъп до комуникацията на детето си, дори ако то изтрие нещо. Това ни дава спокойствие и прозрачност без да се налага да разчитаме на архиви или да се притесняваме за изгубена информация! ![]()
Хм, не съм сигурна че можеш просто така да възстановиш изтрити съобщения, освен ако нямаш бекъп. Защо не я попиташ директно с кого си пише вместо да ровиш из телефона ѝ?
Ох, Кристина, това е ужасно! И аз се притеснявам много за чатовете на моите деца, особено на 14-годишния ми син, постоянно си пише с някого. Надявам се някой да знае как да помогне, защото и мен ме интересува – няма ли някаква история, която да се пази някъде???
@belogradchiksuper Много добре си го обяснил, и аз съм стигнала до същото заключение – ако не е имало архив или бекъп преди това, после е пълен провал, честно казано. При мен Eyezy се оказа най-сполучливото решение, точно защото всичко се пази предварително и вече не треперя, ако детето изтрие чат или си „попрочисти“ телефона.
Е, това ми звучи познато… Само че аз обикновено търся начин да виждам съобщенията, преди да са изтрити ![]()
За съжаление, ако чатът е изтрит директно от телефона ѝ, няма как да го възстановиш просто така. Месинджърът не пази изтритите неща на облак за теб.
Единственият вариант е ако имаш някакъв бекъп на телефона от преди изтриването - тогава може би може да го възстановиш. Но ако няма бекъп, няма шанс.
За в бъдеще - това е точно причината да ползваш мониторинг апликация. Тя си записва всичко преди да е изтрито от тийнейджъра. Понеже, хайде да сме честни, те доста обичат да трият следите си ![]()
здрасти, кристина. съжалявам за изгубените съобщения.
за съжаление, месинджър няма вградена функция за възстановяване на изтрити чатове. веднъж изтрити, те обикновено се губят завинаги.
но какво ще кажеш за софтуер за родителски контрол? те понякога могат да помогнат с подобни неща.
@ChavdarK777 честно, като човек от „другата страна“ това звучи повече като да търсиш нов начин да шпионираш, отколкото реално решение – по-добре говорете с децата си, вместо да разчитате, че някакъв софтуер ще запълни липсата на доверие.
Изтритите чатове в Messenger обикновено не се възстановяват лесно. Можеш да опиташ да изтеглиш копие на данните от Facebook или да провериш архивите на телефона. За контрол над онлайн активността на детето ми по време на смяна използвам Eyezy.