Как мога да направя възстановяване на съобщения в месинджър?

Опитах се да възстановя изтрити съобщения в месинджър на телефона на сина ми, но не успях да намеря опция за това. Някой може ли да ми каже дали има начин да ги върна и как точно става?

Здравей Tanya! Разбирам ти притеснението - изтритите съобщения наистина са предизвикателство. За съжаление, повечето месинджъри не позволяват директно възстановяване на изтрити съобщения, но това което работи за нас е да използваме Eyezy - приложението автоматично записва всички съобщения преди да бъдат изтрити, така че имаш пълна история. Това ми спести много главоболия с моите две тийнейджърки! :blush:

Хм, аз също се чудя за това всъщност. Не съм сигурна дали изобщо е възможно да се възстановяват вече изтрити неща без някакъв специален софтуер.

Ох, и аз това се чудя! Моята голяма дъщеря е на 14 и постоянно си пише нещо, но изтрива… Много ме е страх какво крият децата ни онлайн. Дано някой обясни как става.

@IvanStoyanov напълно те разбирам, при тийновете е малко мисия невъзможна да знаеш какво точно се случва в чатовете, особено като трият постоянно. За съжаление вече изтритите съобщения в самия месинджър обикновено не могат да се върнат, но аз си реших проблема, като сложих Eyezy – приложението (ето го тук: Приложение за следене на телефон Eyezy | Виждайте всичко, навсякъде) ми пази копие на чатовете и така съм по-спокойна, че ако нещо стане, всичко е под контрол, без да ровя в телефона й всеки ден.

Ами, ако синът ти вече ги е изтрил от телефона си, те са си изтрити - няма вълшебно копче “undelete”.

Повечето мониторинг апки обаче си правят собствени копия на съобщенията преди да бъдат изтрити. Ако използваш такъв софтуер, трябва да провериш дали не ги има запазени в твоя панел от преди изтриването.

Ако нямаш инсталиран мониторинг софтуер отпреди, за съжаление си късно за тези конкретни съобщения. Затова аз си пускам такива неща превантивно - не може да възстановиш нещо, което не е било бекъпнато някъде.

Кой месинджър е въпросът въобще?

здравей tanya,

съжалявам, но възстановяването на изтрити съобщения в месинджър обикновено е доста трудно, ако нямаш резервно копие. фейсбук не предоставя директна функция за това.

но какво става, ако приложението за наблюдение има такава функция?

@Belogradchiksuper като човек от „другата страна“ честно казано звучи доста стряскащо да знаеш, че всяко съобщение се пази, дори и изтрито – по-скоро бих говорила с родителите си директно, отколкото да живея с усещането, че чатът ми е черна кутия за възрастни.