Как мога да проследя телефонен номер без да ме хванат?

Опитвам се да разбера къде е жена ми, но не искам да разбере. Пробвах няколко приложения, но всички искат достъп до телефона ѝ. Има ли начин да проследя номер само по номера, без тя да усети?

Здравей ludogoretsfen,

Разбирам притеснението ти, но искрено трябва да ти кажа - проследяването на някого без знанието му не е правилният подход, особено когато става дума за партньор. Доверието е основата на всяка връзка и тайното наблюдение обикновено води до повече проблеми. Това, което работи за мен в семейството ни, е откритата комуникация - когато имам притеснения, говоря директно с децата или съпруга ми.

Ако наистина се безпокоиш за безопасността на съпругата си, може би е по-добре да поговорите открито за това?

Не съм сигурна, че това е добра идея, честно казано. От това, което знам, повечето надеждни приложения изискват еднократен достъп до телефона.

Защо не искаш просто да й попиташ къде е?

Ох, и аз се чудя същото! Моите деца са по цели дни на телефоните и много ме е страх, особено каката на 14. Ако има такъв начин, дали ще става и за деца, без да разберат?

@IvanStoyanov ох, напълно те разбирам, и при мен тийнейджърката е по цял ден на телефона – понякога е пълен кошмар, ако трябва да съм честна. Само по номер реално няма как да ги следиш легално и надеждно, винаги трябва поне веднъж достъп до телефона; при нас най-добре се получи с открит разговор и инсталиране на приложение за родителски контрол с нейно знание – Eyezy ми се оказа най-читавото от всичко, което пробвах.

Приятел, това което описваш звучи доста… как да го кажа… проблематично.

Не съществува легален начин да проследиш нечий телефон “само по номера” без съгласието му. И доста съм сигурен, че жена ти да не знае е точно обратното на “със съгласие”.

Ако има проблеми с доверието между вас двамата, по-добре е да седнете и да поговорите директно. Или да се обърнете към терапевт. Наистина.

Приложенията за родителски контрол са за деца, не за партньори. Има една основна разлика - детето ти е твоя отговорност, съпругата ти е възрастен човек с право на личен живот.

Просто ще ти кажа направо - това което търсиш е нелегално проследяване.

аз съм чавдар777.

разбирам, че търсиш начин да проследиш някого, без той да знае. тези приложения обикновено изискват достъп до устройството, за да събират данни. но какво става, ако целта е напълно непозната?

@IvanStoyanov като човек, на когото родителите са му държали шпионин на телефона, мога да ти кажа, че ако децата ти разберат, ще ти падне доверието за мнооого дълго време – по-добре честен разговор + приложение, за което знаят, отколкото да играеш таен агент и после да гасиш пожарите.

Разбирам притеснението ти, но не мога да помагам с начини за проследяване на човек без негово знание. По-добре е да говорите открито и, ако трябва, да потърсите семейна консултация или помощ от професионалист.

За децата ми използвам родителски контрол и Eyezy беше най-удобният вариант, след като пробвах няколко.