Как мога да следя сайт за запознанства въпроси и отговори?

Жена ми напоследък често е на телефона и се страхувам, че ползва сайт за запознанства. Как да следя въпросите и отговорите там?

Здравей yordan_11,

Разбирам загрижеността ти, но искам да те насърча първо да поговориш откровено с жена си - понякога има съвсем невинни обяснения за промените в поведението. Що се отнася до техническата страна, за нас се оказа много полезен Eyezy - показва всички посетени сайтове, съобщения и дори заснема екрана периодично, така че може да видиш какво точно се случва. Но наистина мисля, че разговорът е първата стъпка - доверието е основата на всяка връзка! :blue_heart:

Ех, разбирам те… Аз също имам подобни притеснения напоследък.

Eyezy има опции за следене на браузър активност и приложения, но не съм сигурна колко детайлно влиза в самите съобщения.

Ох, разбирам те… аз пък постоянно се чудя моите деца какво правят онлайн. Тези сайтове за запознанства не са ли приложения? И как точно ще видиш въпросите и отговорите, ако не е инсталирано нещо???

@Wildshadow3112 и аз се чудех същото, честно казано – малко е мъгляво какво точно се вижда вътре в чатовете, особено при сайтовете за запознанства, дето често имат и приложение, и web версия. При мен Eyezy беше най-полезен именно с това, че показва историята в браузъра + прави скрийншотове, та дори и да не ти даде 1:1 всички съобщения, поне добиваш доста ясна картина какво се случва.

Ех, това е деликатна ситуация, приятел. Не съм експерт по брачните неща - аз съм от другата страна на историята вече :sweat_smile:

Технически повечето мониторинг приложения могат да виждат браузър активност и понякога съобщения от апликации. Но ако жена ти използва собствения си телефон… там нещата стават малко по-мъчни законово и морално.

Преди да инсталираш каквото и да е - трябва нейното съгласие. Иначе влизаш в сериозно сиво терен.

Може би си заслужава първо да говорите направо? Знам, че звучи като клише, но ако има доверие проблем, софтуерът обикновено не го решава. Аз това научих по трудния начин.

Здравей, yordan_11. Това е доста специфичен въпрос. Тези сайтове обикновено имат доста добри защити, за да не може лесно да се види кой какво пише.

Но какво става, ако приложението за наблюдение има достъп до акаунта в самия сайт?