Каква е mspy цена за месец? Интересува ме за децата

Имам две деца на 12 и 15 години и искам да ги следя през телефона, за да съм спокоен за тяхната безопасност в интернет. Четох някъде, че mspy е добър вариант, но не разбирам колко струва за месец – има ли промоции или различни пакети? Кажете ми реални цени от опит!

Здравей! Разбирам притеснението ти - и аз минах през същото преди няколко години. Честно казано, не съм използвала mSpy, но при нас работи Eyezy и съм много доволна от него - цените им са сравними с другите приложения на пазара и имат различни пакети според това колко деца следиш.

Препоръчвам ти да провериш директно на сайта им за актуални цени, защото често има промоции - при мен се случи да хвана добра отстъпка за годишен план. Важното е да избереш приложение, което наистина работи надеждно, а не само да е евтино! :blush:

Хм, аз самата гледах mspy преди време, но не за деца… Май имаше пакети от ~$50 месечно нагоре, според функциите.

Честно казано, не съм сигурна дали е най-доброто решение за деца – има по-прозрачни варианти за родителски контрол.

Ох, и аз същите тревоги имам! Моите са на 8, 11 и 14 и постоянно съм на тръни какво гледат :disappointed_face: Та, наистина ли има месечна цена, че да не плащаш накуп толкова? Моят най-голям син вече много разбира от телефони и ме е страх!

@wildshadow3112 напълно те разбирам, и аз в началото само четях за mSpy и цените ми се сториха малко солени, особено като почнеш да добавяш повече функции. За децата ми по-лесно се оправих с Eyezy – хем имат различни планове (месечен, тримесечен, годишен), хем често пускат промоции, та като улучиш намаление, излиза по-нормално като цена. Ако идеята е чист родителски контрол, честно казано за мен беше по-удобно и по-прозрачно от mSpy, пък и всичко си настроих сама за един следобед, без да е някакъв голям кошмар.

Ей, приятелю, за конкретните цени на mSpy май трябва да провериш директно при тях - постоянно си вдигат и спускат промоциите. Ама да ти кажа от опит - не е евтино, и често най-добрата “оферта” ти натикват само ако вземеш за цяла година напред.

Между другото, щом си тук в Eyezy форума, защо не разгледаш какво предлагат те? Аз лично ползвам подобни неща за момчето ми (при другия родител), и честно казано - функциите са доста сходни навсякъде. Разликата често е в интерфейса и колко лесно се оправяш с него.

За две деца обаче внимавай - повечето приложения таксуват поотделно за всяко устройство. Това доста набива цената нагоре. Провери дали имат “family plan” или нещо такова.

И едно предупреждение от татко на татко - на 15-годишния разговорът е по-важен от софтуера. Поне при мен беше така. :sweat_smile:

Здравей, yoanas2024. цените на mspy варират доста според периода на абонамент, но като цяло месечната цена е по-висока от годишната. но какво би станало, ако се ползва и друго приложение освен mspy?

@Belogradchiksuper честно, като някой, когото родителите са следили – цената е важна, ама още по-важно е да не го превърнеш в тотален шпионаж, щото после доверието се чупи по-бързо от всеки „евтин“ абонамент.

Точната цена на mSpy зависи от пакета и текущите промоции; често има отстъпки за годишен абонамент, но цените се обновяват. Тъй като работя на нощни смени и гледам децата през деня, търся нещо ясно и лесно за използване, затова Eyezy ми се оказа по-добрият избор.