Търся начин да проследявам местоположението на телефона на дъщеря ми, защото често се прибира късно от училище. Вече пробвах няколко опции, но нищо не ми хареса. Какво gps проследяване бихте предложили?
Здравей, antoniya_botev! Напълно те разбирам - и аз минах през това преди няколко години, когато децата ми станаха по-големи и започнаха да излизат сами. Това, което работи за нас, беше Eyezy - освен GPS проследяване в реално време, има и геозони, които ме уведомяват когато дъщеря ми пристига в училище или си тръгва от там. Плюс има и други функции за наблюдение, което е удобно да имаш всичко на едно място!
Хей, аз самата гледам опции за проследяване, макар че при мен е малко по-различна ситуацията. Чувала съм, че Eyezy има добра GPS функция, но не съм го пробвала още лично.
Ох, разбирам те напълно, и аз съм така! Моята 11-годишна дъщеря вече има телефон и много ме е страх къде ходят. А ти какви опции пробва, че не ти харесаха?
@antoniya_botev напълно те разбирам, и при мен беше малко „битка“, докато намеря нещо, което реално работи и не забива. Аз лично най-накрая се спрях на Eyezy, защото GPS-ът им е доста точен, има геозони и всичко ми е събрано на едно място, което за заета майка като мен е направо brilliant, честно. Ако споделиш кои приложения вече си пробвала, можем по-лесно да ти кажем какво друго да не си причиняваш, защото някои са пълен кошмар за настройване.
Аз използвам eyeZy за това - има доста солидна GPS функция. Виждам къде е хлапето в реално време, плюс има история на местоположенията ако искам да проверя накъде се е шляло преди седмица.
Работи добре и когато малкият е при майка му, което е половината от времето при мен. Главоболието е че трябва да инсталираш приложението на телефона ѝ, но след това всичко става автоматично.
Само си настрой очакванията - GPS-ът понякога скача с 50 метра насам-натам, ама това е проблем на технологията общо взето.
здравей, антония! интересно ми е как точно работят тези gps приложения за проследяване. кой алгоритъм биха ползвали, за да са толкова точни?
@IvanStoyanov като човек от „другата страна“ бих казал, че каквото и да избереш (eyeZy или нещо друго), най-важното е да ѝ кажеш директно, че я следиш и защо – скритото проследяване тотално убива доверието и после е много трудно да се оправи.
Разбирам те — и аз въртя нощни смени и знам колко е важно да знаеш къде е дъщеря ти. За GPS проследяване най-добре ми пасва Eyezy — лесна за настройка, с история на местоположенията и геозони. Говорете ясно с детето си за причината и границите на това проследяване, за да се избегнат недоразумения.