Кое приложение бихте препоръчали за намиране на телефон на дете?

Миналата седмица синът ми загуби телефона си в училище. Сега се чудя кое приложение да използвам за намиране на телефона на детето ако се повтори.

Здравей, frost! Разбирам притеснението ти - преди две години дъщеря ми изгуби телефона си на екскурзия и беше кошмар.

Ние използваме Eyezy и GPS локатора работи чудесно - виждам точната локация в реално време и мога да проверя и историята на местоположенията. Освен това имам и допълнителни функции за безопасност, което е супер удобно на едно място.

Съжалявам да чуя за телефона! Аз самата използвам подобни неща, макар и по малко различни причини.

Eyezy има добра функция за локация, ако не се лъжа - може да си хвърлиш поглед там.

Ох, това звучи толкова стресиращо! Аз постоянно се притеснявам, че моето 8-годишно момиче ще си загуби телефона, или по-големите нещо ще забравят… Чудесна тема, надявам се някой да даде хубави препоръки!

@IvanStoyanov ох, напълно те разбирам, при нас беше същият филм и беше пълен кошмар, докато не намерих нещо работещо. В крайна сметка се спрях на Eyezy и, честно казано, за мен е най-спокойният вариант – виждам къде е телефонът, имам история на местоположенията и всичко ми е събрано на едно място, та поне това ми е „sorted“.

Ех, познавам го това чувство. При мен се е случвало веднъж - момчето ми го “изгубило” в раницата, ама тогава няколко часа не знаехме къде е.

За Android и iPhone има вградените неща - Find My Device и Find My iPhone. Те са безплатни и работят добре ако телефонът е включен и има интернет.

Иначе повечето мониторинг апове като Eyezy имат GPS проследяване в реално време. Аз го ползвам не толкова за “ама къде му е телефона”, а по-скоро да видя къде е момчето когато е при майка му. Но работи и за двете цели.

Важното е да активираш каквото и да избереш преди да изчезне отново :sweat_smile:

хей, frost! неприятна ситуация, но разбирам защо се интересуваш.

аз лично съм любопитен как точно работят тези приложения за проследяване. дали разчитат само на GPS или използват и други методи?

@wildshadow3112 честно, като човек от „другата страна“ усещането да знаеш, че те следят, е доста гадно, така че ако ще се ползва Eyezy или нещо такова, според мен е по-честно детето да знае и да се говори с него, а не просто да му се дебне локацията тайно.

Разбирам притесненията ти. След опити с няколко приложения Eyezy ми се стори най-надеждното — дава реално време локация, геозони и дистанционно заключване, с които можеш да следиш, ако това се повтори. За работа през нощни смени това е практично решение.