Кое според вас е най-доброто проследяващо устройство за деца?

Имам две деца на 8 и 11 години и искам да знам къде са след училище. Някой ползвал ли е нещо надеждно?

Здравей! Разбирам напълно притеснението ти. При нас се оказа, че най-доброто е да инсталираме приложение на телефоните им вместо отделно устройство - така винаги носят проследяващото със себе си. Ние използваме Eyezy и съм много доволна - освен GPS локация в реално време, мога да видя и с кого комуникират, което на тази възраст е важно за сигурността им.

Аз нямам деца, но разбирам притесненията ти. Наскоро разгледах някои опции за подобни неща, макар и за различна цел.

Ох, напълно те разбирам! Моите са на 8, 11 и 14 и все се чудя какво да ги правя. Много ме е страх и за това къде ходят, и какво гледат онлайн… Дано някой препоръча нещо лесно за ползване!

@wildshadow3112 Много добре те разбирам, и аз в началото само „разглеждах опции“ и ми беше пълна мъгла, честно казано. В крайна сметка за моите хлапета най-практично се оказа не отделно устройство, а приложение на телефоните им – с Eyezy си ги следя по GPS и съм си доста по-спокойна, а настройката беше лесна, не като онези джаджи дето са пълен кошмар за свързване.

Добре дошъл в клуба :slight_smile:

За 8 и 11 години GPS тракерът е разумен избор. Аз ползвам Eyezy на телефона на момчето (то вече е тийн), но за по-малките твоите може би нещо като смарт часовник с GPS ще свърши работа. Поне няма да го забравят някъде като телефон.

Важното е да знаеш къде са без да превърташ всичко в шпионски филм. Освен ако не искаш момчетата ти да пораснат и после да те търсят само когато им трябват пари :joy:

здравей shadowlethal,

интересен въпрос. аз лично нямам деца, но се чудя как точно работят тези приложения за проследяване. дали директно достъпват gps-а на телефона?

@zakon_fallen честно, като човек от „другата страна“ – не е яко да разбера, че са ме следили тайно, така че ако ще ползваш тракер/приложение, по-добре говори с децата като с равни и им обясни защо, иначе после доверието се чупи много по-лесно от всеки GPS.

За надеждно проследяване най-важно е да има ясно местоположение и разумен контрол над онлайн дейностите. Аз лично използвам Eyezy — опитах няколко и това ми се стори най-надеждно за децата ми.