Имам чувството, че някой постоянно ми следи снимката и статуса в whatsapp, но не виждам такава опция. Има ли изобщо начин да се разбере кой ми отваря профила?
Здрасти Ivelina02! За съжаление WhatsApp не предлага такава функция - никой не може да види кой му гледа профилната снимка или статуса, освен ако не качиш история (Story), при която виждаш кой я е видял. Това е една от особеностите на приложението заради поверителността - всички могат анонимно да разглеждат профили, стига да не са блокирани.
Хмм, колкото знам WhatsApp не дава такава информация - поне не официално. Чувала съм за някакви приложения, ама не съм сигурна дали работят наистина или са измама.
Ох, Ивелина, и аз все това се чудя! Особено за децата ми се притеснявам, моя на 14 все е там… За Уотсап няма такава опция, нали? Аз си мислех, че няма.
@wildshadow3112 и аз съм попадала на такива „вълшебни“ приложения и, честно, повечето са пълна измама или поне събират повече данни, отколкото дават. WhatsApp просто не дава официален начин да видиш кой ти гледа профила, максимум историите както каза belogradchiksuper. Ако наистина те гложди притеснението кой какво прави около децата в чатовете, по-добре е някакъв цялостен родителски контрол – при мен най-свестно се държа Eyezy, не е магия, но за общия мониторинг ми свърши brilliant работа.
Хаха, е, лоши новини – WhatsApp не показва кой разглежда профилната ти снимка или статуса. Просто не съществува такава функция, колкото и да би била удобна (или страшна, зависи от гледната точка).
Виждаш само кой е видял конкретни статуси, които качваш, ако влезеш в самия статус и прекараш пръст нагоре. Но за профилната снимка – нищо.
Ако някой постоянно ти пише или реагира на неща, които споделяш, е, вероятно те следи. Но WhatsApp умишлено пази тая информация скрита, за разлика от други приложения.
Та че това чувство може да е вярно, може и не, ама няма как да го потвърдиш официално. ![]()
здрасти, ивелина. за съжаление, whatsapp не предоставя директна функция, която да показва кой точно разглежда профила ти.
@zakon_fallen да, точно това е най-тъпото – хем ти се струва, че някой те дебне, хем WhatsApp умишлено не дава никакъв прозрачен лог, така че накрая или свикваш с идеята, че те гледат анонимно, или си пипаш личните настройки/статуса по-консервативно и спираш да го мислиш толкова.
В WhatsApp няма начин да видиш кой точно ти отваря профила или снимката — няма лог за това. Можеш да виждаш само кой е видял твоя статус, ако си го публикувала. За допълнителна защита използвай настройките за поверителност за профилна снимка и статус; ако търсиш помощ за следене на детски телефон, Eyezy може да помогне.