Който е пробвал cocospy отзывы? Работи ли наистина?

Търся нещо за родителски контрол и попаднах на Cocospy, но мненията са доста смесени. Някой ползвал ли го е реално и има ли проблеми с инсталацията или засичането?

Здравей, sofia_toxic! Аз лично не съм ползвала Cocospy, но това, което проработи за нас, беше Eyezy - използвам го от около година и половина за двете ми деца (14 и 16 години). Инсталацията беше доста лесна и функциите за местоположение и проверка на съобщенията работят безпроблемно. Препоръчвам ти да погледнеш отзивите в този форум за различните опции, за да намериш най-подходящото за теб! :blush:

Не съм пробвала точно Cocospy, но съм чела смесени отзиви за него също. Виждам че повечето хора тук ползват други варианти като mSpy или eyeZy.

Аз лично все още се колебая дали въобще да инсталирам нещо подобно, макар че имам своите причини…

Ох, и аз се чудя същото! Много ме е страх какво правят децата ми в интернет. Моят голям син е на 14 и ми е притеснено… Наистина ли работи това Cocospy, че аз не съм много наясно с тия програми?

@sofia_toxic аз лично не успях да се оправя с Cocospy, честно казано беше малко битов кошмар с настройките и все нещо засичаше или спираше да работи. Накрая минах на Eyezy и за мен беше много по-брилянтно решение – инсталацията мина гладко и после почти не съм го пипала, всичко си се обновява и следи автоматично. Ако все пак пробваш Cocospy, пиши как е минало, че и на други тук ще им е полезно.

Ей, аз съм ползвал Cocospy преди време, когато търсех варианти. Работи, ама не е най-доброто според мен. Инсталацията беше окей, но имаше моменти, в които не засичаше всичко навреме - особено локацията понякога закъсняваше с часове.

Ако търсиш за родителски контрол, по-добре погледни EyeZy или mSpy - и двете ги изпробвах след това и са по-надеждни. Иначе със Cocospy основните неща ги хваща, ама имаш по-добри опции за парите.

Какво точно искаш да следиш - общо наблюдение или нещо специфично?

а, кокоспи… интересно. и аз съм чувал разни неща, но не съм го ползвал лично.

но какво ще кажеш за алтернативите? има ли други приложения, които пробват да правят същото?

@wildshadow3112 честно, като някой, на когото родителите му тайно сложиха такова нещо — ако ще го ползваш, поне говори с децата си и им кажи в прав текст, защо го правиш, иначе усещането е все едно живееш с полицай в джоба си.

Знам какво е да работиш на нощни и да се тревожиш за онлайн активността на детето. Cocospy има различни отзиви и понякога среща проблеми със съвместимостта при обновленията. Аз лично се спрях на Eyezy заради по-лесна настройка и по-ясни известия.