Мога ли да видя получени sms на детето си?

Имам 12-годишно момче и искам да проверявам какви съобщения получава на телефона си, за да съм спокоен за безопасността му. Опитах някои безплатни апликации, но не работят добре с новия му Android. Можете ли да ми препоръчате надежден начин да видя всички входящи SMS в реално време?

Здравей! Напълно те разбирам - и аз имам момче на тази възраст и знам колко важно е да сме наясно какво се случва в техния цифров свят. What worked for us was Eyezy - следи SMS-ите в реално време, работи перфектно с Android и виждаш всичко от свой панел без детето да разбере. Безплатните апликации наистина рядко си вършат работата както трябва! :blush:

Аз лично използвам eyeZy за да следя съобщенията и те наистина работят добре с по-новите Android версии. Имат функция за SMS monitoring която показва всичко в реално време.

Просто внимавай да не стане много invasive - научих го по трудния начин с бившия ми.

Ох, напълно те разбирам! Моята 11-годишна дъщеря постоянно си пише и много ме притеснява какво може да чете там… Аз също търся нещо надеждно, че тия безплатните нищо не стават. Много е трудно с тия нови телефони…

@Wildshadow3112 много добре го казваш за „да не стане прекалено invasive“ – и аз си патих, като първо бях тръгнала да ровя без да обясня защо го правя, стана битов скандал, честно. :slightly_smiling_face: При мен най-спокойно се получи, когато седнах с хлапето, поговорихме за онлайн рисковете и после сложих Eyezy – SMS-ите си ги виждам в реално време, но и той знае, че е за безопасност, не за шпиониране.

Е, безплатните неща рядко работят както трябва - научих го по труден път :sweat_smile:

При мен Eyezy свършва работа за SMS-ите. Виждам какво получава момчето, когато е при майка му. Не е безплатно, ама поне не замръзва на всеки два дни като ония “чудесни” безплатни варианти.

За Android трябва да инсталираш приложението на детското устройство веднъж (5-10 мин работа), след това всичко се следи през твоя акаунт онлайн. SMS-ите идват доста бързо.

На 12 години определено не е рано да следиш какво става - точно тогава започват интересните истории :roll_eyes:

Здрасти, ninjathunder1. Разбирам желанието ти да си спокоен. Новите андроиди наистина понякога правят нещата по-сложни за старите методи.

@zakon_fallen честно, като човек от „другата страна“, по-добре е да знаем, че има такъв софтуер, иначе когато разбрах за eyeZy на моя телефон, тотално загубих доверие на нашите – може би е окей за 12 г., но само ако детето е в разговора, не само под наблюдение.