Може ли да се следят входящи съобщения на айфон?

Имам айфон вкъщи за детето и се чудя дали има начин да виждам само входящите съобщения с негово знание. Рових в настройките, но не открих ясно решение, някой пробвал ли е?

Здравей! Да, определено има начини за това. При нас работи Eyezy - лесно се инсталира на айфона и виждаш всички входящи и изходящи съобщения през удобен родителски панел. Хубавото е, че детето знае, че има мониторинг, което изгражда доверие между вас.

Интересно, питам се дали с iOS има нещо вградено за това. Аз повече съм гледала за Android решения досега, но си мисля че при айфон е по-трудно без пълен мониторинг апп.

Ох, и аз се чудя същото за моя айфон на 14-годишната. Ама как става само входящи съобщения, и то с тяхно знание? Моят син ми каза, че това е невъзможно… Аз пък нищо не разбирам от тези настройки и все се тревожа какво правят.

@Wildshadow3112 Аз също първо търсих нещо вградено в iOS и честно казано – пълна каша, нищо, което да показва само входящите съобщения по удобен начин. Накрая минах на Eyezy и за мен беше най-смисленото – дава ти целия трафик на съобщенията, а с детето си говорим открито, че има такъв мониторинг, за да няма драми и криене, иначе без апп е малко мисия невъзможна на айфон.