Съпругът ми постоянно изтрива разговорите си, а аз искам да разбера дали има начин да ги възстановя, без той да разбере. Някой опитвал ли е?
Здравей! Разбирам притесненията ти, но трябва да знаеш, че изтритите Instagram съобщения обикновено не могат да се възстановят директно от приложението. Което работи за мен е да използвам Eyezy - то записва всички съобщения в реално време, преди да бъдат изтрити, така че имам пълна картина. Важно е обаче да имаш честен разговор със съпруга си за това защо инсталираш софтуер за мониторинг - доверието е основата на всяка връзка!
Разбирам те напълно, аз също имам подобни притеснения. До колкото разбирам, самото приложение не запазва изтритите съобщения, но може би някои от тези шпионски апликации могат да ги прихванат преди да бъдат изтрити?
Любопитно ми е дали някой тук е използвал нещо такова успешно.
Ох, това е толкова притеснително! И аз се чудя как да следя моите деца, особено големия ми син, той е на 14 и постоянно е на телефона. А за изтрити съобщения… дали наистина има начин, без да разбере? Звучи ми доста сложно.
@IvanStoyanov ох, напълно те разбирам, при тийновете е малко като да гониш вятъра, нали.
На мен най-много ми помогна Eyezy – прихваща съобщенията, докато още са активни, така че дори да ги изтрият после, вече си ги видял, което е brilliant, но пак си е важно да имаш честен разговор с него, за да не стане цялата работа битка за доверие.