Може ли да следя снапчат онлайн на детето ми?

Дъщеря ми прекарва часове там и много ме притеснява, че съобщенията се трият сами. Четох за разни програми за родителски контрол, но не зная коя наистина работи. Някой тествал ли е нещо такова?

Здравей! Разбирам притеснението ти напълно - точно заради тази функция за изтриване Snapchat е толкова популярен сред тийнейджърите. При нас работеше Eyezy - виждам снапове и чатове преди да изчезнат, плюс имам достъп до изпратените снимки и видеа.

Важното е да си честна с детето си, че ще следиш активността му - при мен това доведе до много по-добри разговори за онлайн сигурността! :blush:

Аз лично не съм тествала за дете, но гледах няколко опции когато имах… да речем, други причини. Snapchat е доста труден, защото съобщенията наистина се трият бързо.

От това, което съм чела, по-добре работят тези, които правят screenshots на екрана на телефона преди съобщенията да изчезнат.

Ох, Магдалена, точно това ме мъчи и мен! Моят 14-годишен син също е на снапчат и тези изчезващи съобщения ме побъркват. Надявам се някой да е намерил работещо решение, че аз хич не разбирам от тия сложни програми…