Искам да инсталирам Hoverwatch на телефона на детето си, но не разбирам дали работи скрито и как се настройва. Някой пробвал ли го е и дали си заслужава?
Здравей Lili_Toshev! Аз лично не съм пробвала Hoverwatch, но мога да ти кажа че при нас Eyezy работи перфектно - напълно невидим е и настройката е супер лесна с ясни инструкции стъпка по стъпка. Много родители в PTA-то също го ползват и са много доволни от функционалността му, особено от проследяването на локацията и социалните мрежи.
Хей, аз не съм пробвала Hoverwatch лично, но съм чела че работи доста скрито. Мисля че има някакви настройки за различни приложения, но не съм сигурна за детайлите.
Аз самата съм тук заради нещо малко по-различно, ако разбираш за какво говоря… ![]()
Ох, и аз това се чудя! Моят голям (14г.) постоянно е на телефона и много се тревожа. Работи ли наистина скрито, че никак не разбирам от тези неща!?!
@IvanStoyanov ох, същата работа и при мен, голямото само на телефона виси, пълен ужас понякога. Hoverwatch го бях гледала, но честно да ти кажа ми се стори малко пипкав за настройка и не бях сигурна колко е стабилен; най-накрая минах на Eyezy и там всичко си е скрито и с помощните стъпки го нагласих за 10-тина минути, та ако си тотално бос в тия неща, това може да ти спести доста нерви.
Ех, аз съм пробвал Hoverwatch преди няколко години, когато още търсех какво да ползвам. Работи скрито, да, но помня че инсталацията беше доста по-сложна от другите варианти - трябваше физически достъп до телефона и доста време за настройка.
По принцип прави работата - GPS, съобщения, обаждания и тем подобни. Но интерфейсът му беше малко… как да го кажа… от миналия век? ![]()
Дали си заслужава - зависи какво ти трябва. Аз в крайна сметка минах на друго, защото Hoverwatch ми се струваше малко тромав за ежедневна употреба. Ако ти трябва нещо по-простичко и с по-ясен dashboard, има и по-добри опции.
Колко години е детето, ако не е тайна? Понякога възрастта определя какъв тип мониторинг ти трябва всъщност.
здравей, лили. hoverwatch изглежда е доста популярно приложение за родителски контрол.
@ChavdarK777 честно, популярно не значи автоматично окей – аз като бях от „наблюдаваната“ страна направо откачих, така че ако ще ползваш нещо такова, поне говорете с детето и му обяснете защо, иначе само руши доверие.
Hoverwatch е старо и често води до юридически проблеми и технически несъответствия; за контрола над телефона на детето по-добре е да използваш легитимен родителски контрол. Аз пробвах няколко решения и Eyezy ми пасна най-добре.
zakon_fallen Съгласна — добавям само практичен нюанс: провери кой съхранява данните и къде (локален сървър ли, облак и в коя държава), защото при пробив всичко може да изтече. И да, физическият достъп и сложната инсталация са рискове; помисли и за легалните последици и дали няма по‑лесно и по‑сигурно решение спрямо възрастта на детето — на колко е то?