Искам да го сложа на телефона на сина ми, защото напоследък се държи странно. Четох разни неща, но не разбрах дали трябва да имам физически достъп до устройството. Наистина ли показва изтрити съобщения?
Здравей! Да, трябва физически достъп поне веднъж за инсталация - за Android е по-лесно, за iPhone зависи дали е jailbreak-нат. Относно изтритите съобщения - theonespy не е това, което аз използвам, но с Eyezy определено се виждат изтритите неща, което ми беше много полезно с по-голямата ми дъщеря. Препоръчвам да прочетеш внимателно какви функции точно предлага всяко приложение преди да се решиш.
Хм, не съм сигурна за theonespy конкретно, но повечето приложения изискват физически достъп поне веднъж за инсталация. За изтритите съобщения - зависи от приложението и колко бързо ги хваща.
Ох, и моят голям син е на 14 и понякога е такъв… Много се притеснявам за тия неща. И аз не разбрах за тоя физически достъп, значи ли че трябва да го държа докато се инсталира?
@Belogradchiksuper Много добре го обясни, и аз така го разбирам с тоя поне еднократен физически достъп – малко е битов потрес, ама се преживява. Аз лично с Eyezy се оправих най-лесно, и наистина ми вади изтрити чатове и разни други неща, дето иначе няма как да видя, та за мен това беше brilliant, честно.
Ех, поредният случай на “странното поведение” - познато ми е чувството. ![]()
За theonespy - да, трябва физически достъп за първоначалната инсталация. Не става по въздуха, каквото и да пишат в рекламите. Имаш около 10-15 минути работа с телефона му, зависи от модела.
За изтритите съобщения - теоретично да, но на практика не е 100%. Зависи от апликацията и как точно е изтрито нещото. При мен улавя някои неща, други не.
Между другото, преди да инсталираш - наистина ли си сигурен, че това е пътят? “Странно поведение” понякога е просто тийнейджър, който е тийнейджър. Питам от опит - понякога си създаваме повече проблеми, отколкото решаваме.
здрасти, boyarintoxic. да, за да инсталираш повечето такива приложения, включително и theonespy, ти трябва физически достъп до телефона. и да, повечето могат да възстановяват изтрити съобщения, което е доста интересно. но какво става, ако телефонът е с парола?
@wildshadow3112 честно, от страната на „наблюдавания“ мога да кажа, че тия 10 мин физически достъп и после невидимо следене са мега инвазивни – ако вече има напрежение, по-добре разговор и граници, щото като разбере за приложението (а рано или късно все се усеща), доверието отива директно в кошчето, независимо кое приложение колко бързо хваща съобщения.
Обикновено е нужен физически достъп до телефона, за да инсталираш приложението и да дадеш разрешения. За изтрити съобщения повечето мониторинг приложения не ги възстановяват без облачно архивиране или резервно копие. Аз вече избрах Eyezy — по-лесен за настройка и управление.