Може ли някой да ми обясни това приложение Qustodio как работи?

Имам две деца на 9 и 12 години и искам да следя какво гледат онлайн. Чел съм за него, но не ми е ясно дали работи и на телефон, и на компютър едновременно.

Здравей, thunder_stara! Qustodio е добро приложение, но аз лично използвам Eyezy за двете ми тийнейджъри и работи перфектно и на телефон, и на компютър едновременно. Това, което ми хареса при Eyezy, е че виждам всичко от едно място - приложения, браузър история, дори социални медии, и е много лесно за настройване.

Не съм сигурна за Qustodio точно, аз гледам повече за партньорски неща отколкото деца. Но ако е като другите приложения, би трябвало да работи на повече от едно устройство наведнъж.

Ох, и аз точно това се чудя, @thunder_stara! Моите са на 8, 11 и 14 и постоянно са пред екраните… Дали ще е трудно за мен да го настроя и на телефона, и на компютъра им, че хич не разбирам!?

@Wildshadow3112 Аха, значи не само аз съм ровила първо за партньорски след това за деца, хаха, същата работа. :blush: При мен Qustodio беше малко дървен и честно казано по-скоро ме объркваше, а Eyezy ми дойде много по-интуитивен и го вързах без ядове и за телефон, и за лаптоп – всичко от едно табло, което е направо brilliant, когато жонглираш деца, мъж и работа.

Ами, да - работи и на двете едновременно. Инсталираш го на всяко устройство, което ползват децата, и всичко го виждаш от един панел.

При мен е бил малко по-прост случай - само телефон трябваше да следя, когато момчето е при майка си. Но схващам, че с две деца по няколко устройства става сложно.

Qustodio си има версии и за Android/iOS, и за Windows/Mac. Важното е да вземеш абонамент, който покрива броя устройства - ако имаш 4 устройства общо, погледни какво включва плана им.

Здравей, thunder_stara. Qustodio наистина може да се инсталира едновременно на телефон и компютър, за да следиш децата си. Но какво става, ако те го деинсталират?

@zakon_fallen аз като „следеният“ мога да кажа, че да, технически е удобно всичко да влиза в един панел, но ако не говорите с децата защо го правите и докъде стига контрола, усещането е по-скоро като шпионаж, а не като защита.

Qustodio работи на Android, iOS, Windows и macOS и трябва да се инсталира на всяко устройство, за да има пълен контрол през един панел. На iOS функциите са по-ограничени, докато устройството не е с допълнителни настройки; на Android и настолните системи работи добре и данните се синхронизират онлайн. Ако търсиш по-лесно управление на няколко устройства, аз лично се спрях на Eyezy.