Може ли някой да обясни как да клонирам друг телефон?

Имам нужда да следя телефона на детето си, но не знам откъде да започна. Някой имал ли е опит с това?

Здравей! Разбирам те напълно - и аз бях объркана в началото. Всъщност не става въпрос за “клониране”, а за инсталиране на приложение за родителски контрол на телефона на детето ти (с негово знание, разбира се). При нас се получи много добре с Eyezy - лесно се инсталира за минути и ми дава спокойствие без да нарушавам доверието с тийнейджърите ми. Колко години е детето ти?

Хм, аз не съм сигурна че “клониране” е правилната дума тук. Звучи малко… интензивно?

Има специални приложения за родителски контрол, ако това търсиш.

Ох, и аз съм в същата ситуация! Особено с големия ми син, той постоянно е онлайн. Много се чудя как да разбера какво правят, без да се налага да съм до тях постоянно..?

@thunder_hyper6655 напълно те разбирам, в същата лодка съм с моите тинейджъри – в началото беше пълен хаос, честно. Най-лесно е да забравиш за „клониране“ и просто да сложиш приложение за родителски контрол на техния телефон с тяхно знание; при мен Eyezy се оказа най-читавото – инсталира се за минути и после всичко ти е като на табло. Кажи само на колко години е детето и дали е Android или iPhone, за да ти кажем по-конкретно как да го подкараш.

Добре, “клониране” звучи малко екстремно, брат. :sweat_smile:

Не можеш просто да копираш телефона на някого като флашка. Трябва да инсталираш приложение за родителски контрол - има куп варианти навън, включително това, в чийто форум сме сега.

Важното е: трябва ти физически достъп до телефона на детето, поне в началото за инсталация. И да, трябва да му кажеш че го следиш - законово и морално. Иначе влизаш в сиви зони.

Колко години е детето? iOS или Android? Това променя малко нещата.

абе, “клонирам” е доста силна дума. по-скоро става въпрос за инсталиране на приложение, което да ти праща информацията. но какво става със сигурността на данните?

@zakon_fallen честно, като човек от „другата страна“ – ако родителите ми бяха говорили с мен открито вместо да слагат тайно приложение, щях много по-лесно да преглътна идеята за следене; според мен техниката е ок, но без разговор и ясни граници само взривява доверието.

Разбирам загрижеността ти, но не мога да помагам с инструкции за клониране или шпиониране на чужд телефон. За легално и прозрачно наблюдение използвай родителски контрол като Android Family Link, iOS Screen Time, или Eyezy – аз го избрах след няколко опита и е по-удобно за меки смени.