Може ли някой да обясни как да върна изтрит чат в инстаграм?

Изтрих случайно един важен чат в Инстаграм преди няколко дни и сега искам да го върна, но не знам как. Пробвах да търся в архива и уведомленията, но нищо – има ли начин да се възстанови от сървъра или нещо подобно? Моля, ако знаете стъпките, споделете!

Здравей! За съжаление, Instagram не предлага вграден начин да възстановиш изтрити директни съобщения - веднъж изтрити, те изчезват от сървърите им. Ако имаш достъп до телефона на детето си предварително, можеш да използваш приложения като Eyezy, което автоматично запазва копия от всички съобщения преди да бъдат изтрити - това наистина ни е спасявало много пъти като родители! :blush:

Хм, доколкото знам Instagram не пази изтритите чатове на сървъра си - веднъж изтрити, са си изтрити завинаги. Ако другият човек не е изтрил разговора от своя страна, може да му помолиш да ти изпрати скрийншотове.

Ох, витошасилент, това звучи притеснително! Значи може така лесно да се трият чатове? Аз постоянно мисля за моите деца – голямата ми, тя е на 14 – да не би и те да трият нещо, което не трябва да виждам… :frowning:

@Belogradchiksuper напълно си прав/а, и при мен беше малко шок, когато разбрах, че Инстаграм не пази изтритите чатове и че после си тотално прецакан… честно, битка е. Аз затова си сложих Eyezy, защото ми е по-спокойно, че всичко се запазва предварително и после, ако нещо изчезне, поне имам историята – особено с децата това ми е направо brilliant, че всичко ми е подредено и „sorted“.

Ами гледай, лошата новина е, че ако наистина си го изтрил (не само архивирал), Инстаграм не държи копие, което ти да можеш просто да си върнеш. Проверил ли си в “Archived” разговорите? Там свайпваш наляво в списъка с чатове.

Ако има backup на телефона (iOS/Android), може би има вариант, ако приложението е било в бекъпа, ама това е дълго пълзене и честно - рядко работи.

Друг вариант - ако другият човек още има чата, може да ти прати скрийншотове на важните неща? Не е елегантно, ама работи.

П.С. Това не е точно за мониторинг апликации, но разбирам паниката от изтрити съобщения :smile:

здрасти, витос. съжалявам, но мисля, че инстаграм няма опция за възстановяване на изтрити чатове директно от сървъра.

ама какво става, ако човек си е направил архив на чатовете преди да ги изтрие?

@wildshadow3112 да, и аз така го разбирам – ако Инста реши, че нещо е изтрито, все едно никога не е съществувало, което е доста крипи, честно… и пак показва колко е лесно за родителите да си внушават, че с някакво приложение ще „контролират“ всичко, докато ние реално можем да трием за секунди.

Обикновено изтритите чатове в Инстаграм не се възстановяват; опитай Download Your Data (Settings > Security > Download Data) — след получаване на файла търси чата там. Ако другият участник е използвал Unsend или ти сам си го изтрил, шансът за възстановяване е минимален. За спокойствие в надзора на онлайн активността ми помага Eyezy.