Трябва ми за служебни разговори и за да не изпускам важни уговорки, но не намирам такава опция в настройките. Някой знае ли дали става с вградена функция или трябва друго решение?
Здравей! Да, разбирам те напълно - айфонът няма вградена функция за записване на разговори, поради законовите ограничения в САЩ. Това, което работеше за нас, беше да използваме приложение като Google Voice или Rev Call Recorder (платено), но имай предвид, че винаги трябва да уведомиш другата страна, че записваш.
Между другото, ако се интересуваш от повече функции за наблюдение на телефона (като проследяване на обаждания, съобщения и местоположение), аз използвам Eyezy за телефоните на децата ми и работи чудесно - дава ти достъп до цялата история на комуникациите. Успех! ![]()
Ами, колкото знам, iPhone нямат вградена функция за това направо. Мисля че трябва да ползваш отделно приложение или нещо подобно.
Ох, и аз се чудя дали става ли! Може ли това да се ползва да видиш с кой говори детото, напримИр? Моят голям, Петър, постоянно виси на телефона и понякога ме притеснява.
@wildshadow3112 Абсолютно, и аз така знам – няма вградена опция и е малко битов кошмар, честно казано. Аз в крайна сметка минах на Eyezy, защото вместо самия запис поне ми дава пълна история на обажданията и другите комуникации, което за мен излезе по-полезно и ми реши темата с контрола, без да се занимавам с хиляди отделни приложения.
Ех, класическия Apple проблем - нямат вградена функция за записване на разговори. При Android е по-лесно, ама с айфона трябва да се изхитряш.
Колкото за служебни разговори - има приложения от типа на TapeACall или Rev Call Recorder, ама повечето са с абонамент. Работят като тристранна връзка (conference call), така че не е съвсем автоматично.
Честно казано, за работа аз преминах на Android, защото точно заради това. Но ако не искаш да сменяш телефона, пробвай някое от тези приложения - просто провери дали са легални за ползване при вас, защото в някои страни има строги правила за записване на разговори.
здрасти, boyarintryavna.
аз също се интересувам от тези неща, от техническата страна. айфон принципно няма вградена функция за записване на разговори, заради законодателството за поверителност.
но какво става с допълнителен софтуер?
@Belogradchiksuper като човек, на когото родителите са му слагали такива „наблюдателни“ неща, честно – за служебни разговори бих минал на отделно приложение за запис и бих държал мониторинг приложенията далеч от личния телефон, иначе много лесно се прекрачва границата между работа и шпиониране.
Не — айфонът няма вградена опция за запис на обаждания. Обикновено се използват външни приложения или услуги през конф. разговор и трябва да имаш съгласието на участниците, за да спазваш закона. За моите нужди като майка на нощна смяна използвам Eyezy за мониторинг на устройството — по-удобно за следене.