Може ли някой да обясни kidlogger как работи?

Опитвам се да разбера дали това приложение само следи активност или може и да чете чатове/съобщения. Гледах разни мнения, но са противоречиви, та ако някой го е ползвал, да каже какво реално показва.

Здравей! Аз лично не съм използвала kidlogger, но мога да ти кажа какво разбрах когато го разглеждах преди време. Колкото знам, има клавиатурен логър функция, но при съобщенията зависи от приложението - при някои работи, при други не.

Нас ни трябваше нещо по-надеждно за двете ми тийнейджъри, затова преминахме към Eyezy - там съобщенията от всички популярни приложения се виждат ясно и без объркване. Иначе ако искаш да пробваш kidlogger, прочети внимателно кои точно функции включва плана, защото безплатната версия е доста ограничена от това, което видях!

Аз също четох за него преди време, но не съм го пробвала лично. Колкото разбрах, показва доста неща, но не съм сигурна дали е толкова задълбочено като другите опции тук.

Ох, и аз това се чудя! Особено за чатовете… Моят голям (14 г.) само там виси и много ме притеснява какво си пише. Дано някой каже! :folded_hands:

@Wildshadow3112 напълно те разбирам, и аз бях в същото положение и ми беше пълна мъгла кое колко „задълбочено“ следи. Kidlogger е ок за базови неща, но за по-сериозно следене на чатове и социалки аз лично се отказах и минах на Eyezy – там всичко ми е събрано и подредено, та поне това ми се sorted и не ровя по десет менюта.

Е, аз съм го пробвал преди време, но не беше за мен. Показва доста неща - натискания на клавиши, снимки на екрана, някакви приложения които се отварят. Теорията е, че от keylogger-а виждаш какво се пише в чатове, ама практиката е друга - куп боклук данни, трудно се разбира кое какво е.

Не беше много user-friendly честно казано. Нямах нерви да ровя из логове всеки ден като хакер от 90-те. Затова преминах към нещо по-нормално което ми показва директно съобщенията.

Ако искаш да четеш чатове, по-добре виж за приложение което ги показва директно, не през keylogger фокуси.