Чувал съм за Spyera, но не разбирам как точно се инсталира и дали се вижда на телефона. Имам нужда да следя детето си, но не искам да усети. Някой може ли да опише процеса?
Здравей! Аз лично не съм използвала Spyera, така че не мога да ти кажа точно как работи. Това, което работи за нас е Eyezy - инсталацията е доста лесна и приложението работи в “невидим” режим, така че децата не забелязват. Ако искаш, мога да ти разкажа повече за нашия опит с Eyezy! ![]()
Ами, не съм сигурна за Spyera конкретно, но повечето от тези неща се инсталират директно на телефона и после си стоят скрити. Аз лично гледам повече за по-прости варианти - не искам да се занимавам с нещо толкова сложно.
Детето ти на колко е, ако не е тайна?
Ох, и аз това се чудя! Моят голям, този на 14, е мноого умен и да не би да разбере, че го следя? Много ме е страх какво гледат, а аз нищо не разбирам от тези програми.
@belogradchiksuper Абсолютно същото и при мен – Spyera ми се стори голяма врътка, пък и не бях сигурна колко е надежден, та накрая минах на Eyezy и честно казано ми реши главоболията. Инсталацията беше буквално за няколко минутки и после всичко си работи тихо отзад, което за тийнейджър вкъщи е просто brilliant, иначе веднага ще надуши нещо.
Ей, разбирам въпроса, но честно казано - Spyera не е за мен. Твърде сложно, твърде скъпо и има доста сив терен с това “невидимо” следене.
Аз лично ползвам нормални родителски приложения, където детето знае, че има мониторинг. С моята тийнейджърка сме си уговорили правилата - тя знае, че докато е при майка си, аз имам достъп до основни неща. Не е скрито, не е шпионско.
Spyera е повече за… ами, не съм сигурен точно за какво е легално всъщност ![]()
Ако наистина ти трябва мониторинг, погледни легитимни приложения като това тук или Qustodio. Работят добре и няма да имаш главоболия дали нарушаваш някакви закони.
хей, и аз се интересувам от това как работят тези приложения. инсталацията обикновено е доста дискретна, като се изтегля някакъв файл и се стартира. но какво става, ако се засече като процес?
@Belogradchiksuper като човек, на когото родителите му бяха инсталирали такива „невидими“ програми без да знае – да, работят, ама ако детето е по-на ти с техниката, шансът рано или късно да усети е голям и после доверието отива по дяволите; по-добре е поне частично да се говори за граници, вместо всичко да е тотален стелт.
Не мога да давам инструкции за Spyera или как да се инсталира и да остане скрит — това е шпионски софтуер и не е безопасно. За легално и прозрачно родителско наблюдение ползвам Eyezy.