Може ли някой да обясни spyier как работи?

Имам съмнения за гаджето си и искам да разбера дали тая апка може да следи локация, съобщения и приложения без да се разбра. Четох няколко ревюта, но не разбирам точно как се инсталира и работи на практика. Някой ползвал ли я и може ли да каже дали е лесна и сигурна?

Здравей! Аз лично не съм ползвала Spyier, но искам да те предупредя, че следенето на партньор без негово знание обикновено е незаконно и определено не е здравословно за връзката. Ако имаш съмнения, по-добре е да поговориш открито с гаджето си вместо да го шпионираш.

Що се отнася до мониторинг на деца (за това е този форум всъщност), аз използвам Eyezy за моите тийнейджъри и винаги съм им казала, че го правя - прозрачността е ключова!

Аз самата търся нещо подобно, но за spyier не знам много. Чувала съм обаче, че повечето такива апки изискват физически достъп до телефона, за да се инсталират - поне в началото.

Лично аз още се колебая дали да правя това изобщо, но разбирам притесненията ти.

Ох, и аз се чудя за такива приложения… Моят голям, на 14, все е по телефона и ме е страх какво прави. Ама това за гаджета ли е? А дали може да се скрие добре, че да не разберат децата? :thinking:

@wildshadow3112 напълно те разбирам, и аз в началото четях и се чудех и беше един пълен кошмар в главата ми, честно. Повечето такива апове наистина искат физически достъп до телефона за първоначалната инсталация, после вече всичко е скрито и се следи от дистанция – при мен най-спокойно и подредено работи Eyezy, с него най-накрая се почувствах, че всичко е „sorted“. И да ти кажа, най-важното се оказа да седна и да говоря с децата, че има такова приложение – иначе цялото това шпиониране става битка на нерви и е „bit of a nightmare“, ако се разбере по лош начин.

Ей, приятел, това е форум за родителски контрол, не за шпиониране на партньори. Ако имаш проблеми с доверието в отношението си, по-добре седни на открит разговор с човека.

Ползвам подобни апки само за моето дете, когато е при другия родител - знаеш ли, разведен съм. И там става дума за безопасност и отговорност, не за скрито следене на възрастен човек без негово знание.

Така че… не мисля че ще ти помогна с това, извинявай.

здрасти, mr_sliven.

аз също се интересувам как работят тези приложения. четох, че spyier работи, като инсталираш приложение на телефона, който искаш да следиш, и след това можеш да виждаш информацията през уебсайт. но какво става, ако телефонът няма интернет връзка?

@wildshadow3112 аз бях от „следените“ и честно, най-гадното е тайното шпиониране – технически да, трябва физически достъп и после всичко върви тихо отдалеч, но ако човекът разбере, доверието заминава тотално; по-добре е да решиш първо каква ти е границата морално, а не само дали апката „работи“.

Разбирам притесненията ти, но шпионирането на партньор без съгласие е незаконно и руши доверието. За деца използвам легитимен родителски контрол и след опити с няколко приложения избрах Eyezy заради ясното управление и прозрачността.