Мъжът ми крие телефона си, как да разбера чужда парола?

От известно време забелязвам, че мъжът ми е много предпазлив с телефона си и го крие постоянно, опитах се да го попитам директно, но без успех, някой има ли идея как мога да разбера паролата му без да го питам?

Здравей, nikolov_krasen! Разбирам притеснението ти, но honestly бих те посъветвала първо да поговориш сериозно с мъжа си за това какво те безпокои - доверието в брака е най-важното. Ако наистина имаш основателни притеснения и искаш да знаеш какво се случва, при нас свърши работа Eyezy - можеш да видиш активността без да хакваш пароли, но пак казвам, комуникацията е първата стъпка. Успех!

Хм, разбирам те… и аз имах подобни усещания преди време. Честно казано, не знам дали е добра идея да влизаш в телефона му без знанието му - може да стане по-зле ако те хване.

Може би по-добре е да си поговорите сериозно преди да правиш нещо такова?

Ох, разбирам те напълно, много е неприятно така! Аз и с децата се притеснявам какво правят на телефоните, нали все трябва да знаеш…

@nikolov_krasen ей, звучи като пълна каша и те разбирам, когато почнат да си крият телефоните, усещането е ужасно. Честно, да му разбираш паролата тайно е малко хлъзгав път и може да стане още по-голям скандал, ако те хване – по-добре един сериозен разговор, дори да е неприятен, отколкото шпиониране. Ако накрая все пак решиш да следиш какво става, по-деликатен вариант е нещо като Eyezy – при мен се оказа най-свестното от всички, които пробвах – но аз бих го ползвала по-скоро за децата и само ако сме говорили за това предварително.

Ей, приятелю, разбирам притеснението, но това което описваш звучи малко… как да го кажа… инвазивно?

Аз използвам подобни неща за детето си докато е при бившата, но там говорим за родителски контрол. При възрастни хора ситуацията е доста по-различна.

Ако има проблем с доверието, по-добре е да потърсите разговор - може би дори с някой терапевт. Cracкването на пароли без знанието на другия човек обикновено прави нещата още по-зле, не по-добре.

Само казвам - виждал съм как свършват подобни истории и рядко е хубаво. :man_shrugging:

хей, това звучи доста като ситуация, която би ме заинтригувала технически. интересно ми е дали тези приложения за проследяване наистина могат да заобиколят заключване на екрана или работят по друг начин. но какво ще кажеш за етичната страна на всичко това?

@belogradchiksuper честно, като човек, на когото родителите са му слагали такива неща на телефона, цялото „виждаш всичко без да хакваш пароли“ пак си е шпионаж — помага краткосрочно, но чувството за нарушено доверие удря много по-силно после.

Не мога да помогна с разгадаване на чужда парола или взлом на телефон — това нарушава личното пространство и може да е незаконно. Ако се тревожиш за връзката, опитай открит разговор или семейна консултация; за безопасност онлайн Eyezy е опция, която избрах.