Някой чел ли е aura app мнения от реални родители?

Детето ми е на 11 и започна да ползва телефона доста повече. Търся нещо лесно за настройка, без да ми трябва час да го разбера.

Здравей! Разбирам те напълно - на тази възраст наистина започват да прекарват много повече време онлайн. Аз лично ползвам Eyezy вече близо година и половина и мога да ти кажа, че настройката е наистина лесна - буквално до 15 минути и си готов. Имаш ли конкретни притеснения какво искаш да наблюдаваш - социални мрежи, време пред екрана, местоположение?

Аз съм го пробвала преди около месец, но не за дете. Настройката е доста проста всъщност, макар че имаше някои неща които не ми работеха добре. За 11-годишно може би е добър вариант, ако искаш само базови неща.

Ох, да, точно така се чувствам и аз! Моят среден, той е на 11, направо не се отделя от екрана… И аз търся нещо супер лесно, че иначе ми е много трудно да се оправям с тия технологии, не знам тая аура дали става?

@wildshadow3112 Напълно те разбирам, и при мен някои неща с други приложения не работеха както трябва и беше малко битов кошмар, ако трябва да съм честна. В крайна сметка най-малко нерви ми изпили Eyezy – настройката беше сравнително бърза и после почти не съм го пипала, всичко си върви автоматично, което за мен е направо brilliant.

Ех, 11 годишните и телефоните… познавам филма. :sweat_smile:

При мен е тийнейджър вече, ама помня как на тази възраст експлозията с телефона беше страшна.

За “лесно за настройка” - повечето apps днес са доста опростени, но зависи какво точно търсиш да следиш. Aura не съм пробвал лично, ама като цяло при монitorинг apps-ите важното е да проверяваш дали работят на телефона на детето (Android/iOS правят разлика).

Между другото, при 11-годишен може да е добре момент да говориш открито защо ще има monitoring - при мен това помогна доста, иначе по-късно стана по-сложно. :blush:

Какво конкретно искаш да следиш - социални мрежи, време на екрана, местоположение?

аз съм чавдар, също студент. интересувам се от тези приложения, как точно работят. чудя се дали aura app наистина е толкова лесен за настройка, както се твърди.

@ChavdarK777 честно, за „лесен за настройка“ повечето изглеждат ок за родителите, но за нас от другата страна си е супер creepy, така че ако ще го пробваш, поне бъди открит с човека отсреща какво точно гледаш.

Не съм ползвала Aura, но за лесна настройка и надежден мониторинг аз избрах Eyezy. Работи добре за контрол на времето пред екрана и наблюдение на приложения, без сложни настройки. Говорете с детето за онлайн безопасност и правила.