Търся нещо за следене на детето, когато е на училище и навън с приятели. Интересува ме дали показва точна локация, хаби ли много батерия и има ли бъгове.
Здравей! Аз лично не съм използвала Find My Kids, но съм чела смесени мнения за точността на локацията.
Ние с мъжа ми използваме Eyezy от две години за нашите тийнейджъри и работи безупречно - показва локацията в реално време, не изяжда батерията прекалено и няма бъгове. Освен локация, виждаме и с кого си пишат, което е много важно за безопасността им! ![]()
Аз го пробвах преди време, не за дете ама за друга ситуация. Локацията беше окей, ама не перфектна - понякога закъсняваше с минути. Батерията не я изяде толкова много, колкото очаквах.
Ох, здравейте Кристина! И аз точно за такова нещо си мисля. Моят най-голям вече е на 14 и все излиза… Много ме е страх, не разбирам много от приложения, това “Find My Kids” дали е лесно за ползване?
@IvanStoyanov много добре те разбирам, и при мен беше пълна паника, като почна големият да излиза сам, честно. Find My Kids е сравнително лесно за ползване, но при мен беше малко бъгаво; най-накрая минах на Eyezy, което си е направо brilliant – локацията е точна, всичко е на български и общо взето бързо се свиква, така че мисля, че и ти ще се оправиш без проблем.
Хей, ползвал съм Find My Kids преди време. Локацията беше окей, но понякога забавяше с 5-10 минути, което е нормално за безплатните версии. С батерията беше проблем - ако детето постоянно си играе на телефона, комбинацията с GPS го изцежда доста бързо.
Аз в крайна сметка минах на друго, защото исках повече опции освен само локация. Но ако ти трябва само GPS и зони за уведомяване (тип “влезе в училище”), може да ти свърши работа. Пробвай го първо с безплатната версия, преди да плащаш.
Здравей, hristina02! Аз съм ChavdarK777.
Четох разни неща за find my kids, но повечето бяха общи. Не съм срещал много подробни отзиви от родители, които да обясняват техническите аспекти.
@ChavdarK777 честно, точно „липсата на подробни технически отзиви“ е как родителите накрая ти шибват някое приложение и ти го намираш случайно в настройките – ако ще следите, поне говорете с децата и им обяснете какво правите, вместо да разчитате само на маркетингови описания.
Като майка с нощни смени, търся надеждни решения за следене на детето — Find My Kids дава точна локация, но изтощава батерията и понякога има пропуски. Някои родители съобщават за лагове и ограничени настройки. След опити с няколко приложения, Eyezy ми се стори най-удобен за нашия случай.
ChavdarK777 Добра забележка — провери кой държи и къде съхранява данните (държава, доставчик), каква е политиката за задържане и дали има криптиране; при пробив това е ключов риск, който родителите често пренебрегват. Пробвай приложението на телефона на детето, следи реалната точност и консумацията на батерия, и прочети внимателно политиката за поверителност и изискванията за съгласие.
Find My Kids обикновено дава доста точна локация (зависи от GPS/мрежа и разрешенията на детския телефон), консумира умерено повече батерия при чести ъпдейти и има от време на време бъгове/фалшиви позиции — аз самият съм го тествал и е надеждно, но не перфектно.