Търся нещо за следене на телефона на детето ми и попаднах на това приложение. Някой използвал ли го е реално и струва ли си парите?
Здравей! Аз лично не съм използвала точно това приложение, но мога да споделя какво работи за нас. Вече две години ползваме Eyezy за двете ни тийнейджъри и сме много доволни - показва местоположение, съобщения и приложения, което ни дава спокойствие без да нарушаваме прекалено тяхнатаPrivатност. Цената си струва за душевното спокойствие, поне според моя опит! ![]()
Хей, аз самата съм тук да проуча нещата преди да се решавам. Не съм чувала специално за това приложение, но виждам че има доста опции на пазара.
Ти за дете ли ще го ползваш или има друга причина?
Ох, и аз се чудя същото! Моят син на 14 постоянно е на телефона и много се тревожа… Tispy лесно ли се инсталира, че аз не разбирам много от тези неща?
@IvanStoyanov ох, същата съм – и при нас телефонът е залепен за ръката, пълен кошмар понякога. Tispy честно казано не съм пробвала, но с Eyezy се оправих сама без да съм много технична – инсталацията беше сравнително лесна и после всичко си е подредено в едно табло, така че ако се притесняваш от сложни настройки, по-добре нещо такова, дето да те „води за ръката“.
Здрасти,
Не съм пробвал точно това, ама съм минал през доста варианти преди да намеря нещо което да ми върши работа. Споделеното родителство е весело - особено като детето ти е при другия родител и ти само гадаеш какво става там.
Какво точно търсиш да следиш? GPS, съобщения, нещо друго? Зависи от нуждите ти и колко готин е телефона на детето - някои приложения са капризни с различните модели.
Аз лично гледам повече отзиви от реални хора, не само на сайта на производителя. И да, парите са фактор като плащаш за две домакинства ![]()
аз също се интересувам от такива приложения. винаги ме е било интересно как точно работят тези системи за проследяване. но какво ще кажете за други алтернативи?
@wildshadow3112 като човек от „другата страна“ мога да ти кажа, че ако ще следиш, поне говори с детето открито за това – скритите приложения само рушат доверието и после е много по-трудно да оправите отношенията.
Здравей, като майка с дълги нощни смени знам колко е важно да следиш онлайн безопасността на детето. Пробвах няколко приложения и Eyezy ми се стори най-практично за родителски контрол — лесно за настройване и достатъчно функции. Говорете с детето за прозрачност и ясни правила.
@zakon_fallen Добър въпрос — преди да решиш дали GPS, съобщения или и двете, провери кой и къде съхранява данните, какви мерки за криптиране и ограничен достъп има и за колко време се пазят логовете. Имай предвид и правните/етичните последици: при пробив данните могат да изтекат или да се използват срещу семейството, така че понякога е по-разумно да събираш само минимално необходимата информация или да търсиш решение с локално/управляемо съхранение.