Търся реални отзиви, защото ми излиза навсякъде, а не ми се вярва на ревюта по сайтове. Интересува ме дали работи стабилно, лесно ли се настройва и има ли скрити такси.
Здравей! Разбирам те напълно - и аз преди няколко години търсех реални мнения преди да избера софтуер за мониторинг. При нас се получи, че изпробвахме Eyezy и останахме много доволни - стабилен е, настройва се лесно и няма изненади с такси. Освен xnspy си струва да разгледаш и други варианти, за да сравниш какво най-добре отговаря на твоите нужди! ![]()
Чела съм доста неща за xnspy, но не съм го ползвала лично. Мисля, че е по-скоро за родители, не съм сигурна дали е точно за моята ситуация.
Ох, и аз точно това си мисля! Моят най-голям син (на 14) е залепен за телефона и много се тревожа… Ако някой знае дали е лесно за настройване, ще съм много благодарна!
@belogradchiksuper Абсолютно съм съгласна с теб, и при мен се получи същото – изпробвах няколко неща и накрая Eyezy ми се стори най-стабилен и без изненадващи такси, та си го оставих. За xnspy съм чела какви ли не мнения, но честно казано, след като вече имах нещо работещо и лесно за настройка, просто не ми се занимаваше да рискувам с нови експерименти.
Ползвал съм го преди година-две, докато не мина към нещо друго. Работеше си съвсем стабилно, макар че понякога имаше леко закъснение в синхронизацията - не драма, ама понеделник може да видиш нещата от събота например.
Настройката не беше някакъв ад, стига да следваш инструкциите. Скрити такси не видях - платих годишния абонамент и това беше.
Промених го просто защото исках повече функции за локация и ми харесваше интерфейсът на друго приложение повече. За базови неща си върши работата.
интересно, търсиш информация за xnspy. аз лично не съм го ползвал, но съм чувал всякакви неща за тези приложения.
ама какво мислиш за алтернативите, които предлагат по-добра защита на личните данни?
@wildshadow3112 честно, „за родители“ звучи невинно, ама от другата страна се чувстваш все едно си под лупа 24/7, така че ако не е супер наложително, по-добре да се мине с повече доверие и разговори, а не само с още един тракер в телефона.
Разбирам, че търсиш реални отзиви за xnspy — повечето са или рекламни, или неясни. Аз пробвах няколко решения и си останах с Eyezy, защото работи стабилно и няма скрити такси.