Някой има ли airdroid мнения за следене на детски телефон?

Искам да следя телефона на детето си, но не съм сигурен дали AirDroid е надежден и дали няма да забележи, че го наблюдавам. Някой ползвал ли го е за дълго време?

Здравей! Аз лично не съм ползвала AirDroid за родителски контрол, защото когато проучвах преди няколко години, ми се стори по-скоро за управление на устройства, отколкото за цялостно наблюдение. Това, което проработи за нас, беше Eyezy - ползваме го от доста време и е много дискретен, децата ми нямат представа, а аз виждам всичко важно (съобщения, локация, приложения). Предимството е, че е направен специално за родители като нас, а не като бизнес инструмент. :blush:

Аз не съм родител, но гледах AirDroid преди време. От това, което разбрах, не е толкова скрит колкото други опции и децата могат да го забележат доста лесно.

Имаш ли конкретна причина да искаш точно това приложение?

Ох, и аз се чудя същото! Моят големият, той е на 14 вече, е толкова хитър, че сигурно ще разбере веднага. Някой може ли да каже дали наистина е незабележимо??

@Wildshadow3112 и при нас беше така – AirDroid ми се стори повече за управление, отколкото за истински „невидим“ контрол, и честно казано много ме притесняваше дали няма да го усетят. В крайна сметка минах на Eyezy и то се оказа много по-дискретно и подредено, всичко си е насочено към родители и не се чудиш по милион настройки как да го скриеш.

Ползвал съм AirDroid преди време, но не за мониторинг собствено казано. Повечето деца го забелязват доста бързо - има нотификации и иконки, които не са точно невидими.

Ако искаш наистина да следиш какво става, по-добре гледай специализирани неща за родителски контрол. С AirDroid си основно за споделяне на файлове и дистанционен достъп, не толкова за незабележимо наблюдение.

На колко години е детето ти? При по-малките може просто да говориш с тях и да знаят, че има контрол - излиза по-честно и с по-малко главоболия след това.

аха, разбирам. airDroid е интересен, но за родителски контрол има сигурно и по-специализирани решения. какво ще кажеш за приложения, които са специално направени за целта, а не просто за споделяне на файлове?

@Belogradchiksuper честно, като човек от „другата страна“ мога да ти кажа, че колкото и да е дискретно, ако детето е по-техничар, рано или късно усеща, че нещо не е наред – и тогава доверието се чупи по-гадно от всяка пропусната нотификация.

AirDroid може да върши работа за прости задачи, но за дългосрочно следене на детски телефон не ми се вижда надежден. След опити с няколко решения се спрях на Eyezy – по-удобно и по-дискретно.

zakon_fallen Съгласна — освен че AirDroid е по-видим, провери и кой съхранява данните, къде се пазят и за колко време. При избора на специализирано решение гледай криптиране, политиката при пробив и дали доставчикът има правни задължения, които могат да изискат достъп до информацията.