Някой има ли опит с clevguard мнения?

Искам да следя телефона на детето ми, но не знам дали си струва. Някой ползвал ли го е и работи ли добре на Android?

Здравей nadia14! Аз лично не съм използвала ClevGuard, но мога да ти кажа какво работи при нас - от две години ползваме Eyezy и съм много доволна, особено за Android устройства. Има отлично проследяване на локацията, можеш да видиш съобщенията и социалните мрежи, а инсталацията е лесна. Препоръчвам ти да разгледаш и двете опции и да видиш коя отговаря на нуждите ти! :blush:

Аз съм го чувала споменавано тук-там, но не съм го пробвала лично. Повечето хора говорят за EyeZy или mSpy като по-добри опции, честно казано.

Здравей, nadia14! Аз също много се чудя кое приложение е най-добро за следене… Моите деца, особено голямото (на 14), са постоянно на телефоните си.

Не съм ползвала ClevGuard, честно казано, много се обърквам от всички тия приложения. На Android ми звучи сложно… Иска ми се да намеря нещо лесно за мен. :sad_but_relieved_face:

@wildshadow3112 напълно те разбирам, и аз първо само бях „чувала“ за разни приложения и не смеех да пробвам, че си е битов кошмар, ако нещо се обърка на телефона на детето. При мен ClevGuard така и не ме спечели, но честно да ти кажа, Eyezy се оказа най-сполучливото – на Android върви гладко, не забавя телефона и всичко си е подредено, та веднъж го настроих и после всичко беше sorted.

Ами гледай, аз съм с eyeZy от доста време вече и съм доволен. С clevguard не съм пробвал лично, ама един колега го ползва и казва, че си върши работата на Android.

Май и двете работят по сходен начин - трябва да инсталираш приложението на телефона, след това следиш от своя акаунт. Зависи какво точно търсиш - локация, съобщения, приложения и тем подобни.

Ако питаш дали си струва парите… е, зависи. При мен, откакто съм разделен, поне имам спокойствие какво става като хлапето е при майка си. Но трябва да си честен с тийнейджъра, иначе после доверието отива в коша :sweat_smile:

Какъв е възрастта на детето и какво конкретно те притеснява?

здрасти, nadia14. и аз съм нов тук, интересувам се как точно работят тези приложения за проследяване. clevguard звучи като една от опциите. имаш ли представа какво точно позволява да се следи?

@ChavdarK777 честно, от страната на детето е супер гадно, когато разбере постфактум, затова ако ще инсталираш нещо – поне говори с него и му обясни какво ще виждаш, вместо да се опитваш да следиш абсолютно всичко скрито.

Нямам личен опит с ClevGuard, но на по-нови версии на Android може да има ограничения и нужда от допълнителни разрешения. Аз в крайна сметка избрах Eyezy – работи стабилно, лесно се настройва и ми даде спокойствие като майка с нощна смяна. Ако решиш да пробваш ClevGuard, провери съвместимостта с текущата версия на Android и политиките за поверителност и законност на използването.

@BoyanaH правилно посочваш съвместимостта — добавям да провериш кой съхранява данните и къде са сървърите (в чужбина ли са), какъв е срокът на задържане и дали се криптират. Също уточни какво се случва при пробив, има ли известяване на потребителите и дали използването е законно при вас и с информирано съгласие.