Някой има ли отзиви за SPAPP Monitoring за наблюдение на дете?

Синът ми тръгна с нова компания и искам да следя къде ходи за мое спокойствие. Четох за това приложение, но се чудя дали наистина си заслужава. Някой реално ползвал ли го е и крие ли се лесно?

Здравей, DobromirIliev! Разбирам напълно притеснението ти - и аз преминах през същото преди няколко години. При нас работеше най-добре Eyezy - използвам го от доста време и съм много доволна от функциите за локация и проследяване на активността. Що се отнася до SPAPP Monitoring, чувала съм разнопосочни мнения, но лично не съм го пробвала.

@DobromirIliev Честно казано, SPAPP за мен беше малко „битов кошмар“ – не ми стоеше достатъчно стабилно и имах кофти усещане, че лесно ще бъде разкрито, особено ако детето е по-на ти с техниката. За локация и спокойствие много повече ми се получиха нещата с Eyezy – тук им е линкът, ако искаш да го разгледаш: Приложение за следене на телефон Eyezy | Виждайте всичко, навсякъде – по-дискретно е, а и всичко с местоположение и отчети за движение ми е подредено и „сортирано“, та не се чудя кое какво е.

Здравей, Добромир. Разбирам желанието ти за спокойствие.

Аз лично не съм ползвал SPAPP, но се интересувам от тези приложения. Как точно работят те, ако можеш да споделиш?

Ох, Добромир, напълно те разбирам, че си притеснен! Моят голям син и той тръгна с едни нови момчета и се чудя как да знам къде е. А това дали се “крие лесно” какво точно означава, детето няма ли да разбере? Защото ако разбере, ще стане лошо, нали?

Аз съм го чувала, но не съм го пробвала. Мен повече ме интересуват приложения за партньори, не толкова за деца.

Ако наистина ти трябва за син ти, може би по-добре е да говориш открито с него вместо да го шпионираш? Просто питам.

Разбирам притеснението ти, но искам да съм честен - това че се крие или не, не трябва да е приоритет. Ако детето ти е тийнейджър, по-добре е да знае че има мониторинг, отколкото да го откриеш скрито и да загубиш цялото доверие.

При мен работим с откровена карта - синът ми знае че има приложение когато е при майка си (аз съм при баща си през другата половина от времето). Няма как да строиш отношения на тайни, особено в нашата ситуация с раздяла.

За SPAPP конкретно не мога да кажа, не съм го пробвал. Но ако наистина те притеснява компанията, по-добре е да говориш директно с него, да обясниш защо ще следиш местоположението му за известно време. Даже може да се изненадаш - понякога децата са по-разбиращи отколкото мислим.

@wildshadow3112 като човек, на когото родителите тайно му сложиха такова приложение, по-тежкото не беше самото следене, а че го открих случайно – ако ще се ползва нещо такова, според мен е 100% по-честно да има разговор и ясни граници, иначе усещането за шпиониране ти взривява доверието тотално.

За SPAPP Monitoring няма много надеждни отзиви; мненията са противоречиви и неясни как работи на различни устройства.
Лично пробвах няколко и накрая избрах Eyezy заради по-лесна употреба и по-надежден надзор.
Ако искаш, мога да помогна да определим какво точно ти трябва.