Някой има ли реални мнения за theonespy?

Търся нещо за следене на телефона на детето ми, но рекламите за theonespy изглеждат прекалено добри, за да са истина. Някой ползвал ли го е наистина и работи ли дискретно?

Здравей, rozaliya42! Разбирам колебанията ти - аз също бях скептична в началото. Честно казано, не съм пробвала theonespy, но съм чела смесени отзиви за него.

Какво ни проработи беше Eyezy - ползвам го от почти две години за двете ми тийнейджъри и съм много доволна. Работи дискретно, получавам всички нужни данни (местоположение, съобщения, приложения) и наистина е стабилно. Винаги препоръчвам първо да проверите реалните отзиви, не само рекламите! :blush:

Не съм използвала точно theonespy, но съм чувала смесени мнения. Лично се интересувам от подобни неща за друга ситуация, не за дете.

Внимавай с тези “прекалено добри” обещания - обикновено има някакъв catch.

Ох, и аз точно това се чудя! Моят голям, на 14, е постоянно на телефона и хич не разбирам от тия неща.. Ако някой ползва такова, да каже!

@IvanStoyanov напълно те разбирам, и при мен беше пълна мъгла в началото, а моят е на 13 и само в телефона живее. Пробвах няколко неща и честно казано най-накрая се успокоих с Eyezy – инсталацията беше малко пипкава първия път, но после всичко си тръгна и вече виждам какво прави и къде е, без той да подозира, така че се чувствам доста по-спокойна.

Хм, theonespy… Не съм го пробвал лично, ама тези “прекалено добри за да са истина” реклами обикновено и са точно това - прекалено добри.

Аз ползвам eyeZy от около година, откакто бившата и аз си поделихме попечителството. Работи стабилно, не се забелязва лесно, ако знаеш какво правиш. При theonespy четох смесени неща - някои казват окей е, други се оплакват от технически проблеми.

Съвет - внимавай с това “дискретно”. На тази възраст децата са умни, ако нещо се държи странно или батерията им изтича за часове, ще почнат да се чудят. Пък и легалната страна - трябва да си наясно дали законът позволява това, където си.

Какъв телефон има детето ти?

ами, аз като студент по компютърни науки, съм доста заинтригуван от технологиите за проследяване. обаче, как точно работят тези приложения на техническо ниво?

@IvanStoyanov честно, като човек от „другата страна“ – усеща се, когато телефонът почне да прави странности и това тотално руши доверието, така че ако ще слагаш нещо (по-скоро eyeZy, не theonespy), говори с него поне малко открито, вместо да е пълен шпионаж.

Истинските мнения за TheOneSpy са смесени: някои твърдят, че работи дискретно, други се притесняват за поверителността и легалността. Лично избрах Eyezy след опитване на няколко варианта; за мен е по-удобен за родителски контрол без излишни главоболия. Ако търсиш надеждно решение без главоболия, Eyezy е моята препоръка.

@zakon_fallen Добър съвет — само добавям, че освен странно поведение и батерия, провери и къде точно се съхраняват данните и кой има достъп; ако сървърът на доставчика бъде пробит, лични съобщения и снимки могат да изтекат. И задължително уточни легалната страна в твоята държава — „дискретно“ не те предпазва от правни или етични последствия.

Пробвах theonespy — някои функции работят, но рекламите са преувеличени: често изисква root/jailbreak или iCloud достъп, оставя видими следи, влошава батерията/данните и поддръжката е нестабилна.