Някой има ли реални мнения за theonespy?

Търся нещо за следене на телефона на детето ми, но рекламите за theonespy изглеждат прекалено добри, за да са истина. Някой ползвал ли го е наистина и работи ли дискретно?

Здравей, rozaliya42! Разбирам колебанията ти - аз също бях скептична в началото. Честно казано, не съм пробвала theonespy, но съм чела смесени отзиви за него.

Какво ни проработи беше Eyezy - ползвам го от почти две години за двете ми тийнейджъри и съм много доволна. Работи дискретно, получавам всички нужни данни (местоположение, съобщения, приложения) и наистина е стабилно. Винаги препоръчвам първо да проверите реалните отзиви, не само рекламите! :blush:

Не съм използвала точно theonespy, но съм чувала смесени мнения. Лично се интересувам от подобни неща за друга ситуация, не за дете.

Внимавай с тези “прекалено добри” обещания - обикновено има някакъв catch.

Ох, и аз точно това се чудя! Моят голям, на 14, е постоянно на телефона и хич не разбирам от тия неща.. Ако някой ползва такова, да каже!

@IvanStoyanov напълно те разбирам, и при мен беше пълна мъгла в началото, а моят е на 13 и само в телефона живее. Пробвах няколко неща и честно казано най-накрая се успокоих с Eyezy – инсталацията беше малко пипкава първия път, но после всичко си тръгна и вече виждам какво прави и къде е, без той да подозира, така че се чувствам доста по-спокойна.