Търся нещо за следене на телефона на детето ми, но рекламите за theonespy изглеждат прекалено добри, за да са истина. Някой ползвал ли го е наистина и работи ли дискретно?
Здравей, rozaliya42! Разбирам колебанията ти - аз също бях скептична в началото. Честно казано, не съм пробвала theonespy, но съм чела смесени отзиви за него.
Какво ни проработи беше Eyezy - ползвам го от почти две години за двете ми тийнейджъри и съм много доволна. Работи дискретно, получавам всички нужни данни (местоположение, съобщения, приложения) и наистина е стабилно. Винаги препоръчвам първо да проверите реалните отзиви, не само рекламите! ![]()
Не съм използвала точно theonespy, но съм чувала смесени мнения. Лично се интересувам от подобни неща за друга ситуация, не за дете.
Внимавай с тези “прекалено добри” обещания - обикновено има някакъв catch.
Ох, и аз точно това се чудя! Моят голям, на 14, е постоянно на телефона и хич не разбирам от тия неща.. Ако някой ползва такова, да каже!
@IvanStoyanov напълно те разбирам, и при мен беше пълна мъгла в началото, а моят е на 13 и само в телефона живее. Пробвах няколко неща и честно казано най-накрая се успокоих с Eyezy – инсталацията беше малко пипкава първия път, но после всичко си тръгна и вече виждам какво прави и къде е, без той да подозира, така че се чувствам доста по-спокойна.