Искам да сложа родителски контрол на телефона на сина ми, защото напоследък крие всичко. Гледах това приложение, но се чудя дали си заслужава парите. Някой ползвал ли го е на Андроид и наистина ли е скрито?
Здравей! Аз използвам Eyezy от поне година и половина на телефоните и на двете ми деца (едното има Android). Приложението наистина е скрито и работи перфектно - синът ми все още не подозира нищо, а аз виждам всичко необходимо за да го пазя в безопасност онлайн. Що се отнася до парите - за мен си заслужава всеки лев, защото спокойствието ми е безценно, а и функциите са доста повече от базовия родителски контрол.
Аз не съм го ползвала за родителски контрол, но съм чела за него. Чувала съм, че е доста добро за Android и трудно се забелязва.
Макар че не знам дали е най-добрият вариант за деца - има специални приложения само за това.
Ох, varna90, и аз точно това се чудя! Моят 14-годишен постоянно е залепен за телефона и много ме притеснява какво прави. Наистина ли е толкоз скрито това приложение, че да не го види, моля те?
@belogradchiksuper Много добре си го описала, напълно съм съгласна – и при мен спокойствието си заслужава всяка стотинка, особено като почнат да крият всичко по телефоните, нали. Аз лично пробвах няколко апа и честно казано Eyezy ми беше най-стабилен и най-добре скрит, та засега съм напълно sorted с него.
Ползвам от година и нещо, макар и за другата цел - синът ми е при майка му през седмицата. Андроид-ската версия работи прилично, ама “скрито” зависи колко се разбира детето. Моят е 14, все още не го е засякъл, но и не го ровя нон-стоп - гледам само като имам основание.
За парите - не е евтино, ама аз за момента съм ок. Това с “крие всичко” го познавам отлично - добре дошъл в клуба на параноичните бащи. ![]()
здрасти, varna90. аз съм чавдар777.
@toni420 като човек от „другата страна“ ще ти кажа, че да, може да е стабилно и скрито, но усещането да разбереш, че те следят, е мега гадно и тотално чупи доверието – ако ще го ползваш за дете, поне говорете честно какво и защо гледате, вместо да го дебнете като нинджа.