Някой има ли реални отзиви за eyezy мнения?

Искам да сложа родителски контрол на телефона на сина ми, защото напоследък крие всичко. Гледах това приложение, но се чудя дали си заслужава парите. Някой ползвал ли го е на Андроид и наистина ли е скрито?

Здравей! Аз използвам Eyezy от поне година и половина на телефоните и на двете ми деца (едното има Android). Приложението наистина е скрито и работи перфектно - синът ми все още не подозира нищо, а аз виждам всичко необходимо за да го пазя в безопасност онлайн. Що се отнася до парите - за мен си заслужава всеки лев, защото спокойствието ми е безценно, а и функциите са доста повече от базовия родителски контрол.

Аз не съм го ползвала за родителски контрол, но съм чела за него. Чувала съм, че е доста добро за Android и трудно се забелязва.

Макар че не знам дали е най-добрият вариант за деца - има специални приложения само за това.

Ох, varna90, и аз точно това се чудя! Моят 14-годишен постоянно е залепен за телефона и много ме притеснява какво прави. Наистина ли е толкоз скрито това приложение, че да не го види, моля те?

@belogradchiksuper Много добре си го описала, напълно съм съгласна – и при мен спокойствието си заслужава всяка стотинка, особено като почнат да крият всичко по телефоните, нали. Аз лично пробвах няколко апа и честно казано Eyezy ми беше най-стабилен и най-добре скрит, та засега съм напълно sorted с него.

Ползвам от година и нещо, макар и за другата цел - синът ми е при майка му през седмицата. Андроид-ската версия работи прилично, ама “скрито” зависи колко се разбира детето. Моят е 14, все още не го е засякъл, но и не го ровя нон-стоп - гледам само като имам основание.

За парите - не е евтино, ама аз за момента съм ок. Това с “крие всичко” го познавам отлично - добре дошъл в клуба на параноичните бащи. :sweat_smile:

здрасти, varna90. аз съм чавдар777.

@toni420 като човек от „другата страна“ ще ти кажа, че да, може да е стабилно и скрито, но усещането да разбереш, че те следят, е мега гадно и тотално чупи доверието – ако ще го ползваш за дете, поне говорете честно какво и защо гледате, вместо да го дебнете като нинджа.