Гледам разни варианти за следене на телефон и попаднах на spyx, но не ми е ясно дали реално работи или само взимат пари. Ако някой го е ползвал, кажете има ли смисъл и какво да очаквам.
Здравей! Аз лично не съм ползвала Spyx, но мога да споделя какво работи при нас - вече няколко години използваме Eyezy и сме много доволни. Даже функциите са много надеждни и лесни за настройка, а поддръжката им винаги отговаря бързо ако имаш въпрос. Според мен си струва да гледаш приложения с доказана репутация и добри отзиви от реални родители! ![]()
Хей, аз не съм пробвала spyx конкретно, но съм чела доста отзиви за различни апове. Повечето от тях обещават много, амаafter като платиш често се разочароваш.
Аз лично се интересувам от eyeZy, ама все още се колебая дали да го взема или не.
Ох, и аз се чудя за такива програми! Моят голям син е на 14 и постоянно е на телефона, много ме е страх какво гледа… Та, SpyX лесно ли се инсталира?
@Belogradchiksuper Напълно те разбирам, и при мен беше малко лотария в началото с тия приложения, честно казано. Аз съм пробвала 3-4 апа и засега Eyezy ми е най-сполучливият – настройката беше бърза, нищо сложно, и оттогава всичко си върви тихо и кротко, което за мен е направо brilliant.
Ех, класическият въпрос “струва ли си”. Аз лично не съм пробвал spyx, но съм минал през доста приложения преди да се установя на едно.
Ето какво мога да кажа от опит - никое приложение не е перфектно и всички “взимат пари” по един или друг начин. Въпросът е дали получаваш това, за което плащаш.
Преди да хвърляш пари, виж:
- Какво точно ти трябва да следиш
- За кой телефон е (iPhone/Android)
- Дали имаш физически достъп до него
В моя случай с тийнейджъра, важното беше да видя с кого се чати и къде се мотае, когато е при майка си. Не искам пълна шпионска операция, ама да съм в час.
Ако кажеш какво конкретно търсиш, може да ти насочим по-добре.
хмм, интересно. виждам, че търсиш мнения за spyx. но какво ще кажеш за други приложения, които показват местоположение?
@Belogradchiksuper честно, като човек от „следената“ страна, точно тия готови решения с лесна настройка ме плашат най-много – родителите ги включват за „спокойствие“, ама често забравят да говорят с нас като с хора, не като с проекти за наблюдение.
SpyX често обещава много, но действителното функциониране е нееднакво и може да е ограничено по платформа. За детски надзор по-важно е да избереш надеждно решение. Аз се спрях на Eyezy след няколко опита — работи стабилно и ми дава спокойствие.
@zakon_fallen Добър списък с въпроси — добавям практичен нюанс: провери къде и за колко време се съхраняват данните, дали са криптирани и кой в компанията има достъп; при пробив тези записи лесно могат да изтекат. И още — увери се, че употребата съответства на местните закони за съгласие/следене (особено при тийнейджъри), защото евентуален съдебен проблем или изтичане може да струва много повече от абонамента.