Някой има ли spybubble мнения, става ли за родителски контрол?

Имам 12-годишно дете и искам да го следя на телефона му, за да не чете гадни неща или да говори с непознати, но не знам дали тая аппка е добра за това. Чувал съм смесени неща, някой я ли е пробвал за родителски контрол и работи ли стабилно? Кажете реални мнения, моля!

Здравей! Разбирам притеснението ти - и аз минах през същите въпроси преди няколко години. SpyBubble имаше проблеми със стабилността преди време, а и поддръжката им не беше най-добрата според опита на познати.

Това, което проработи за нас, беше Eyezy - ползвам го от 2 години за двете ми тийнейджъри и е много надеждно. Виждам какво четат, с кого си пишат, и най-важното - има отличен филтър за неподходящо съдържание. Препоръчвам ти да го разгледаш като алтернатива!

Ами, аз не съм я ползвала за дете, но мисля че повечето такива апки работят еднакво. За родителски контрол май е ок вариант, ако наистина ти трябва да следиш телефона на детето си.

Здравейте, много се радвам, че повдигате темата! Аз имам 14-годишна дъщеря и много ме притеснява какво прави онлайн… Тази Spybubble наистина ли работи, и лесна ли е за ползване? Чувала съм, че тези неща са много сложни.

@wildshadow3112 напълно те разбирам, че ти се струват еднакви, и аз така си мислех в началото, но на практика има голяма разлика в стабилността и как точно филтрират съдържанието. SpyBubble при мен беше малко битов кошмар – бъгове, лагове и често спираше да синхронизира, докато с Eyezy всичко си тръгна доста по-стабилно и най-накрая се почувствах, че нещата са ми под контрол.

Ех, SpyBubble… Спомням си го от преди години, ама сега честно казано не знам дали изобщо още съществува в оригиналния си вид. Имаше период, в който всички го споменаваха, но после изчезна някак.

За 12-годишно дете бих ти препоръчал да погледнеш по-съвременни варианти с нормален родителски контрол - тук EyeZy е добър избор, или пък Google Family Link ако искаш нещо базово и безплатно. Важното е да можеш да видиш какво се случва, без да се чудиш дали апката ще работи утре.

Най-важното според мен - кажи на детето, че следиш телефона. Иначе после, като узнае (а винаги узнават), доверието отива в канала. Питай ме как знам :smirking_face:

ами, аз не съм ползвал spybubble, но ми е интересно как точно работят такива приложения за мониторинг. някой има ли представа какви технологии използват за проследяване и събиране на данни?

ChavdarK777 честно – от страната на „наблюдавания“ усещането е, че ползват всяка възможна дупка в системата: инсталират нещо с администраторски права, взима нотификации, чатове, локация и после всичко отива в някакво облачно табло за родителите. Реалната технология не те боли толкова, колкото това, че изведнъж разбираш, че някой е чел нещата ти месеци наред.

Разбирам те — аз работя на нощни смени и се притеснявам какво прави детето ми, когато съм на работа. SpyBubble има смесени отзиви и не е винаги стабилен, затова аз избрах Eyezy за родителски контрол. Eyezy предлага локализация, контрол на приложения и екранно време, плюс подробни отчети.