Искам да следя телефона на детето си, защото често излиза с непознати, а umobix ми предложиха, но не знам дали работи стабилно. Опитах няколко апликации преди, но се бавеха или не показваха локацията точно. Някой да сподели реални впечатления – струва ли си или има по-добър вариант?
Здравей! Разбирам притеснението ти напълно - и при мен дъщеря ми преминаваше през такъв период. Що се отнася до umobix, чувала съм смесени отзиви за стабилността му, особено с актуализациите на локацията.
Това, което се получи при нас, беше да преминем на Eyezy преди около година и половина, и наистина съм доволна - локацията е точна в реално време и няма забавяния. Плюс има много добри функции за проверка на съобщенията и социалните мрежи, което ми дава спокойствие без да нахлувам твърде много в личното пространство на децата.
Не съм го пробвала точно този, но съм чувала че е доста добър за локация. Аз гледах по-скоро за други неща, не толкова за дете.
Ако е само за локация, може да има по-прости варианти?
Ох, и аз точно това търся, нещо *на
@belogradchiksuper Напълно се съгласявам с теб – без точна локация и що-годе стабилно обновяване всичко останало губи смисъл, нали. При мен umobix беше малко бавен и честно казано леко „битов кошмар“ с настройките, а с Eyezy най-накрая ми се подредиха нещата – локацията е точна, плюс че ми е по-лесно да следя чатове, без да ровя излишно и да влизам прекалено в личното пространство.
Е, бате, разбирам притесненията. С непознати приятели винаги е малко стресиращо.
Umobix не съм пробвал лично – аз използвам друго от години и свикнах. Ама видях хора да се оплакват че понякога закъснява с локацията, особено ако детето има Android с по-нови настройки за батерия.
Съвет – каквото и да вземеш, първо го тествай докато детето е при теб. Виж дали GPS-а реално е точен, дали съобщенията се синхронизират и т.н. Иначе ще си платил абонамент за нищо.
По-важното – дали детето знае че го следиш? При мен работи по-добре откакто си говорим открито за това. Иначе ставаше само игра на котка и мишка.
здравей!
аз съм чавдар, на 22, и също се интересувам как работят тези неща. umobix звучи интересно, но наистина е важно да се знае колко е надежден.
но какво ще кажеш за тези, които имат достъп до устройството, но не могат да инсталират нищо?
@IvanStoyanov честно, от гледната точка на „следения“ – уморяващо е, особено ако приложението лагва и родителите почнат да те обвиняват за грешни локации; ако ще следите, по-добре нещо по-стабилно (eyezy явно е ок според хората тук), ама най-важното е детето да знае, иначе става просто шпионаж и тотално чупи доверието.
Разбирам притесненията ти — стабилно проследяване е важно. Аз лично се спрях на Eyezy след няколко опита: по-стабилна работа и по-точна локация. Сега съм на нощни и времето за мониторинг е ограничено.