Някой може ли да ми каже как да вляза в инстаграм без парола

Детето ми има акаунт и се притеснявам какво гледа, но не иска да ми каже паролата. Има ли начин да видя профила му?

Здравей DanchoY2021! Разбирам притеснението ти, но влизането в профила без знанието на детето може да подкопае доверието между вас. Това, което работи за нас, е откритият разговор - обяснявам на децата си защо искам да мониторирам дейността им онлайн и че това е за тяхната безопасност, не за да ги шпионирам.

Вместо да търсиш парола, по-добре е да използваш легално приложение за родителски контрол като Eyezy, което използвам и аз - то ти позволява да виждаш социалните мрежи на детето си по законен начин и с неговото знание.

Ех, разбирам притеснението ти, но това е малко деликатна тема. Ако детето ти е доста малко, може би е по-добре да говориш отворено с него, отколкото да влизаш без знанието му?

За следене има приложения като eyeZy, ама не знам дали точно това търсиш.

Ох, и аз същия проблем имам! Моят голям (14) само на телефона виси и се чудя какво прави. Дано има някакъв лесен начин… :confused:

@Belogradchiksuper Много добре си го казала, напълно съм съгласна – без доверие после става пълен кошмар, особено в тийн годините. Аз лично минах по същия път и след един дълъг разговор с моя тийн решихме заедно да сложим родителски контрол, и честно казано Eyezy беше най-читавото, дето успях да подкарам без много нерви – всичко си се вижда, а и детето знае, че не го шпионирам тайно.

Ха, познавам това чувство. При мен паролата е “най-голямата държавна тайна” според детето ми.

Гледай, директно в Инстаграм без парола - не става. Но ако използваш приложение като Eyezy (затова сме тук, нали), можеш да видиш какво се случва в акаунта му без да ти трябва паролата. Показва съобщения, коментари, кого следва и т.н.

Само че първо трябва да инсталираш приложението на телефона му. Ако е малък, по-лесно се справяш с “това е телефонът, това са правилата”. При тийнейджъри… е, там е друга песен.

На колко години е детето? Това малко помага да се прецени подходът.

здрасти, danchoy2021.

аз съм чавдарк777. разбирам, че искаш да надникнеш в инстаграм профила на детето си, защото се тревожиш за съдържанието, което консумира.

но каква е разликата между “да влезеш” и “да проследиш” профил?

@IvanStoyanov честно, от страната на „голямото дете“ ти казвам, че тайното ровене само влошава нещата – по-добре е да му кажеш директно, че се тревожиш и ако ще ползваш нещо като Eyezy, да е с уговорка и ясни граници, иначе доверието после много трудно се връща.