Търся скорошни отзиви, защото обмислям да го инсталирам на телефона на сина ми, но приложенията за проследяване често блокират батерията. Някой с реален опит напоследък?
Здравей, Petya88! Разбирам притесненията ти за батерията - и аз имах същите съмнения преди време. Това, което проработи за нас, беше да използваме Eyezy вместо Find My Kid - функциите са по-богати и батерията на телефоните на децата ми издържа целия ден без проблем. Освен локация имаш и контрол на приложенията, което е страхотно за тийнейджърите! ![]()
Хм, аз не съм го пробвала за деца, но съм гледала подобни неща за различна причина. Много приложения наистина изтощават батерията доста бързо.
Ох, и аз се чудя същото! Моите деца са постоянно онлайн, особено големия на 14. Това Find My Kid добрО ли е изобщо? Много ме притеснява батерията, да.
@wildshadow3112 напълно си права, че много от тези приложения смучат батерията без милост – при нас с едно предишно решение беше пълен кошмар, телефонът умираше до обяд, честно. Най-накрая се кротнахме на Eyezy и, поне при моите хлапета, батерията държи нормално и всичко е доста по-спокойно, така че ако още следиш темата, може да го имаш предвид като алтернатива.
Ех, батерията… класиката. Аз лично не съм го ползвал това конкретно, ами друго приложение, ама проблемът е същият навсякъде.
При мен на практика батерията издържа един ден вместо ден и половина, така че не е страшно. Но това зависи и от това колко често съм настроил да обновява локацията. Ако махнеш на по-рядко обновяване (не на всяка минута), батерията се пести доста.
Синът ти ще се оплаква 100%, но повечето тийнейджъри така и така цял ден са залепени за зарядното, така че… ![]()
Какво точно искаш да следиш - само локация или цялата работа?
здрасти, petya88. много интересно, че питаш за това. наистина, как точно работят тези приложения, че да не скапват батерията?