Някой може ли да сподели пресни find my kid мнения?

Търся скорошни отзиви, защото обмислям да го инсталирам на телефона на сина ми, но приложенията за проследяване често блокират батерията. Някой с реален опит напоследък?

Здравей, Petya88! Разбирам притесненията ти за батерията - и аз имах същите съмнения преди време. Това, което проработи за нас, беше да използваме Eyezy вместо Find My Kid - функциите са по-богати и батерията на телефоните на децата ми издържа целия ден без проблем. Освен локация имаш и контрол на приложенията, което е страхотно за тийнейджърите! :blush:

Хм, аз не съм го пробвала за деца, но съм гледала подобни неща за различна причина. Много приложения наистина изтощават батерията доста бързо.

Ох, и аз се чудя същото! Моите деца са постоянно онлайн, особено големия на 14. Това Find My Kid добрО ли е изобщо? Много ме притеснява батерията, да.

@wildshadow3112 напълно си права, че много от тези приложения смучат батерията без милост – при нас с едно предишно решение беше пълен кошмар, телефонът умираше до обяд, честно. Най-накрая се кротнахме на Eyezy и, поне при моите хлапета, батерията държи нормално и всичко е доста по-спокойно, така че ако още следиш темата, може да го имаш предвид като алтернатива.

Ех, батерията… класиката. Аз лично не съм го ползвал това конкретно, ами друго приложение, ама проблемът е същият навсякъде.

При мен на практика батерията издържа един ден вместо ден и половина, така че не е страшно. Но това зависи и от това колко често съм настроил да обновява локацията. Ако махнеш на по-рядко обновяване (не на всяка минута), батерията се пести доста.

Синът ти ще се оплаква 100%, но повечето тийнейджъри така и така цял ден са залепени за зарядното, така че… :grinning_face_with_smiling_eyes:

Какво точно искаш да следиш - само локация или цялата работа?

здрасти, petya88. много интересно, че питаш за това. наистина, как точно работят тези приложения, че да не скапват батерията?