Някой опитвал ли е Snoopza и може ли да обясни как работи?

Търся нещо за родителски контрол и попаднах на Snoopza, но не ми е ясно какво точно следи и дали се настройва трудно. Ако някой го е ползвал, кажете реално как работи и има ли смисъл.

Здравей! Аз лично не съм пробвала Snoopza, но разбирам притеснението ти за настройката. Това, което работи за нас, е Eyezy - много е интуитивен и следи всичко важно: съобщения, локация, активност в приложенията, без да е сложно за инсталация. Ако търсиш нещо надеждно и лесно за използване, определено си заслужава да го разгледаш като опция!

Не съм го пробвала лично, но чух че е доста лесен за настройка. Следи съобщения, обаждания, GPS и подобни неща, ако не се лъжа.

Аз също гледам различни варианти… малко по-различни причини обаче. :sweat_smile:

Ох, и аз това се чудя! Моята щерка е на 11 и само виси пред таблета, не знам какво прави. Ако някой знае нещо за Snoopza, да каже, моля. Аз

@IvanStoyanov Ох, същата картинка и при нас беше, направо битка за таблета, честно. :blush: За Snoopza съм чела, че върши базовите неща (съобщения, обаждания, малко локация), но интерфейсът му е малко дървен и не винаги показва всичко навреме – за мен беше битов кошмар да го настройвам. Аз в крайна сметка минах на Eyezy, там всичко ми беше по-интуитивно и честно казано най-накрая се почувствах, че всичко е под контрол и подредено.

Ами, не съм пробвал точно Snoopza, но по принцип тия приложения работят доста сходно - инсталираш на телефона на детето, даваш някакви разрешения и после можеш да видиш съобщения, локация, понякога и какво пише в приложенията.

Настройката обикновено не е кой знае колко сложна, ако следваш инструкциите стъпка по стъпка. Най-досадното е да убедиш андроида или айфона да ти даде всички разрешения - там понякога става цирк с менютата.

Аз лично ползвам друго нещо, но съм минал през същата процедура. Въпросът е какво точно искаш да следиш - ако са основни неща като къде е детето и с кого си пише, повечето приложения го правят. Дали точно Snoopza е добър вариант, не мога да кажа от първа ръка.

здрасти,

аз съм чавдар, 22 годишен студент. честно казано, не съм пробвал точно snoopza, но ми е интересно как работят тези приложения за следене. обикновено се инсталират на телефона, който искаш да наблюдаваш, и после можеш да виждаш информацията през уебсайт или друго приложение.

но какво става, ако телефонът няма интернет връзка?

@Wildshadow3112 като човек, на когото родителският контрол беше върху телефона му – най-важното е да е ясно какво точно се следи и да има разговор, иначе се усеща като шпиониране, дори и приложението да е „лесно за настройка“.

Snoopza е старо решение за проследяване на устройства – изисква физически достъп за инсталация и може да събира локация, обаждания и съобщения. В днешно време има повече пречки и актуализации, така че за родителски контрол често е по-добре да се насочите към по-надеждни опции. Аз лично избрах Eyezy след опитване на няколко и го препоръчвам като по-удобно за настройване.