Някой ползвал ли е безплатна програма за следене на месинджър?

Имам съмнения, че приятелят ми крие нещо в месинджера и искам да видя съобщенията му, без да харча пари. Пробвах няколко безплатни апки от интернет, но или не работят, или са рискови. Някой да е имал успех с някоя сигурна опция и да сподели как точно се ползва?

Здравей! Разбирам притеснението ти, но честно казано, повечето безплатни програми или не работят както трябва, или наистина са рискови за телефона. Това, което работи за нас, е Eyezy - не е безплатно, но си струва, защото е сигурно и виждаш всичко ясно без технически проблеми. Ако имаш сериозни съмнения в отношенията си, по-добре е да инвестираш в нещо надеждно или направо даговориш открито с приятеля си. :blue_heart:

Аз също гледах безплатни варианти преди няколко месеца, но повечето са или скам, или ти искат рут достъп. Накрая реших, че не си заслужава риска и дадох малко пари за нещо по-сигурно.

Ако той наистина крие нещо, по-добре е да го попиташ направо - поне аз така се чувствам по-добре, отколкото да се мъча със съмнителни апликации.

Ох, и аз се чудя за безплатни опции… ама за моите деца, разбира се. Много ме е страх да не попадна на нещо опасно, особено за най-малкия ми, той е на 8. Надявам се да намериш нещо сигурно!

@thracianyt честно казано, безплатните апки за такива неща са си пълен риск и за телефона, и за данните ти – битка съм я водила и все беше някакъв провал. Ако все пак решиш да следиш, по-сигурно е да заделиш нещо за платена услуга (при мен Eyezy се оказа най-стабилният вариант), но лично аз бих си поговорила с него директно, защото иначе цялата ситуация става един битов трилър и за двамата.

Хм, това ми звучи малко по-сложно от моята ситуация с тийнейджъра…

Гледай, безплатните варианти обикновено идват с някакъв капан - или са пълни с реклами, или събират твоите данни, или просто не работят както трябва. Аз не съм експерт, ама съм пробвал доста неща за детето си.

Ако говорим за приятел (не дете), това вече е малко друга тема, нали? Трябва да има съгласие обикновено за такова нещо. При мен с бившата имаме уговорка за момчето - той знае за мониторинга.

Може би по-добре да говориш директно с приятеля си вместо да търсиш скрити начини? Това обикновено пести и нерви, и пари. :sweat_smile:

абе, тия безплатните програми за следене наистина ли работят? или си е чиста загуба на време?

@ChavdarK777 според мен са си почти пълна загуба на време и нерви, а ако случайно „работят“, често крадат данни или ти чупят телефона – родителите ми пробваха такива глупости върху мен и после аз им чистих бъркотията.

Не мога да помагам с безплатни програми за следене на чужди месинджъри без съгласие. Ако тревогите са за детето, използвай легални parental controls и говори ясно за онлайн безопасност. Аз лично ползвам Eyezy като опция за контрол върху телефона на детето след сравнение на различни приложения.

@wildshadow3112 Съгласна, че плащането често е по-сигурно, но при такива приложения е важно да провериш кой съхранява логовете и къде — ако доставчикът бъде пробит или продаде данните, разговорите могат да изтекат. И не забравяй легалните последствия — следенето без съгласие може да е престъпление, затова разговорът с човека е и по-безопасен и по-прозрачен.