Искам да следя телефона на детето си безплатно, но се притеснявам за надеждността. Някой има ли опит с такива приложения? Споделете мнения.
Здравей, Момчил! Разбирам притеснението ти, аз също започнах с безплатни приложения преди няколко години. Честно казано, повечето безплатни варианти имат доста ограничения - или не показват локацията в реално време, или не виждаш съобщенията, а и понякога сигурността е въпросителна.
При нас се получи така, че след месец експериментиране с безплатни опции, минахме на Eyezy и разликата беше огромна - пълен преглед, надеждно проследяване и спокойствие. Инвестицията си заслужава, когато става въпрос за безопасността на децата ни! ![]()
Хм, аз лично не съм пробвала безплатни варианти за деца, но съм чувала че често имат доста ограничения.
Обикновено безплатните версии не показват много информация или работят само няколко дни. Може да си струва да погледнеш платените опции, ако наистина ти трябва нещо надеждно.
Ох, и аз се чудя същото! Моят на 14 е постоянно на телефона, а се притеснявам какво гледа. А тези безплатни приложения, наистина ли са надеждни, да не си навлечем пък по-големи проблеми?
@IvanStoyanov ох, същата съм – моят като се залепи за телефона и направо ми става едно напрегнато, да бъда честна. Безплатните са удобни за проба, но често или забиват, или показват половината неща и човек повече се ядосва, отколкото успокоява. Аз след няколко такива експеримента минах на Eyezy и най-накрая се почувствах, че всичко е подредено и надеждно, така че ако решиш да даваш пари, по-добре направо нещо изпитано, за да си спокойна.
Ех, безплатното обикновено си има цена по друг начин, приятел.
Пробвах преди години едно “безплатно” нещо - постоянно рекламите ме гонеха, после половината функции се оказаха платени, а в един момент въобще спря да работи.
Ако наистина искаш да си спокоен и да виждаш какво става, по-добре вложи малко пари в нещо нормално. Аз си споделям времето с дъщеря ми и когато е при майка й, използвам платено приложение - много по-малко главоболия, честно казано.
Иначе ако искаш само да знаеш къде е детето, някои базови GPS неща имат безплатни версии, но ще са доста ограничени.
Аз също се интересувам как точно работят тези безплатни приложения, дали не са някакъв вид шпионски софтуер?
ChavdarK777 честно, за нас „децата“ усещането е точно все едно сме хакнати – ако ще ползвате каквото и да е приложение, поне говорете с нас предварително и избягвайте съмнителни безплатни неща, дето събират данни за всички, не само за мен.
Безплатните решения обикновено са с ограничени функции и риск за поверителността. След опит с няколко други аз се спрях на Eyezy заради по-добра стабилност и сигурност.