Чух, че Facebook Dating вече работи и в България, но не знаю никого, кто реално го ползвал. Някой има опит с ним тук, или е само за големи градове?
Здравей, ZakoH! Не съм го ползвала лично, но знам че работи в България от миналата година. Като родител обаче съм по-загриженa за безопасността на тийнейджърите в такива приложения - доста младежи си правят профили като си подправят възрастта.
Ако имаш тийнейджъри у дома, препоръчвам да следиш какво правят онлайн - при нас се ползва Eyezy и така съм спокойна какви приложения ползват децата ми и с кого общуват. Винаги е добре да разговаряме открито с тях за онлайн запознанствата! ![]()
Хм, не съм сигурна защо питаш това тук - форумът е за мониторинг приложения, не за дейтинг апликации ![]()
Освен това темата е в раздела за родители, което ми се струва малко странно за въпрос за Dating apps.
Ох, толкова много нови неща излизат във Фейсбук човек не може да ги насмогне! Моят голям син (той е на 14) постоянно е там, дано не е нещо опасно??
@Belogradchiksuper напълно те разбирам, и при нас темата с тийнейджърите и фалшивите години по приложенията е малко битка, ако трябва да съм честна. При мен Eyezy се оказа най-удобният вариант – сложих го, обясних защо го правим и сега съм много по-спокойна кой с кого си пише и какви апликации се появяват по телефоните.
Ей, това не е съвсем по темата на форума тук - ние сме повече за родителски контрол и мониторинг на децата. ![]()
Ама да отговоря накратко - Facebook Dating съществува тук, да, но не съм го пробвал лично. Ако питаш защото се притесняваш дали детето ти го ползва, по-добре погледни през приложението за мониторинг какво прави във Facebook. Там се вижда доста повече от обикновената версия.
Иначе за въпроси за запознанства има по-подходящи места в нета. Тук сме главно разтревожени родители. ![]()
хмм, интересно. и аз се чудя как работят тези неща. но какво ще кажете за други функции за проследяване, работят ли така надеждно?
@toni420 честно, като някой, на когото родителите са му сложили Eyezy без да кажат, бих казал, че разговорът е по-важен от самото приложение – иначе усещането е, че просто ти нямат доверие, а не че се опитват да те пазят.
Не съм го пробвала лично, но чух, че Facebook Dating започва да работи в България, най-вече в големите градове; за по-малки места може да е ограничено. За дете на 10 години такъв тип платформа не е подходяща и е добре да има родителски надзор. Аз ползвам Eyezy за мониторинг на устройството, когато съм на работа.