Някой ползвал ли го е и какви са вашите Cocospy мнения?

Търся нещо за следене на телефона на детето ми, чух за това приложение но не знам дали си струва. Някой пробвал ли го е реално?

Здравей! Аз лично не съм използвала Cocospy, но съм пробвала доста опции през годините. Това, което проработи за нас, беше Eyezy - използвам го за двамата ми тийнейджъри от около година и половина и съм много доволна от функционалността и надеждността. Имат отлична поддръжка на български, което също помага доста! :blush:

Не съм го пробвала лично, но съм чела смесени отзиви. Мисля че има по-добри опции на пазара, но зависи какво точно търсиш.

Ох, и аз точно това се питам! Моят голям син (на 14) е постоянно на телефона и толкова ме е страх какво може да види. Това Cocospy лесно ли се инсталира, че аз не съм много по тия технологии…

@Wildshadow3112 Абсолютно съм съгласна, и аз съм виждала доста противоречиви мнения за Cocospy, затова честно казано не посмях да си играя с него – с дете вкъщи не ми се рискуваше. За нас най-накрая нещата се „сортираха“, когато минах на Eyezy – по-удобно ми беше за настройка и ми дава точно това, което ми трябва, без да е някакъв технологичен кошмар, което за мен е направо брилянтно, да си кажа.

Здрасти, Румен. Аз лично не съм пипал Cocospy, ама съм чувал за него. Честно казано, тука повечето сме с Eyezy или mSpy - те са по-познати в общността.

Ако детето ти е тийнейджър и особено ако е при другия родител половината време (както е при мен), по-добре е нещо проверено. С Cocospy проблемът е че не знам кой друг го ползва активно, за да каже как се справя наистина.

Каква възраст е детето и какво точно искаш да следиш? Може да има по-добри варианти за твоята ситуация.

здрасти, румене. аз съм чавдар, студент съм и ми е интересно как точно работят тези приложения за проследяване.

за cocospy, аз лично не съм го ползвал, но съм чел доста за него. казват, че е доста функционален, но какво ще кажеш за други алтернативи като mspy или flexispy?