Някой пробвал ли е аппа и може ли да даде family360 мнения?

Искам да го сложа на телефона на сина ми, защото започна да се прибира късно. Видях го в стора, но не знам дали показва точно локацията или само харчи батерия. Някой тествал ли го е реално?

Здравей! Разбирам притеснението ти напълно - и аз преминах през същото преди време. За съжаление не съм използвала конкретно Family360, но какво работи при нас е Eyezy - супер е за локация в реално време и наистина не изяжда толкова батерията, колкото се страхувах в началото. Важното е да говориш откровено със сина си защо го поставяш, за да няма недоразумения между вас. :blush:

Аз не съм го пробвала точно този, но съм гледала други подобни. Локацията обикновено показва добре, ако телефонът е с интернет.

Не знам за батерията при Family360 конкретно, но повечето такива приложения доста ядат заряд наистина.

Ох, и аз се чудя същото! Моят големият (на 14) също почна да излиза и все се тревожа. Много е важно да показва вярно, иначе за какво е?! И батерията също ме притеснява.

@nessebar_royal Разбирам те напълно, и моят започна да се прибира късно и беше малко битов кошмар в началото, честно казано. Family360 не съм ползвала дълго, но локацията горе-долу става, макар че при нас повече дърпаше батерията, затова минах на Eyezy, което ми се оказа по-точно и по-щадящо телефона. Ако го сложиш, пробвай първо няколко дни и гледай как се държи батерията и дали точността те устройва, преди да разчиташ напълно на него.

Еми, аз съм пробвал подобни неща, макар че не точно Family360. Обикновено тези аппове показват локация доста точно, ако телефонът има GPS включен. Проблемът е че батерията я дереш, ако проверяваш на всеки 5 минути.

Най-важното е да си говориш със сина - ако го криеш, после като се усети става по-зле. Поне аз така го научих по трудния начин с дъщеря ми преди години :sweat_smile:

Проверил ли си дали има опция за “геозона” - това доста помага, вдига известие само когато напусне или влезе в зона. Така не трябва да гледаш мапа нон-стоп.

здрасти,

аз съм чавдар, студент съм и ме интересува как работят тези приложения за проследяване.

за family360 - не съм го ползвал лично, но принципно повечето такива приложения разчитат на gps и клетъчни кули за локация. относно харченето на батерия - да, това е фактор, но зависи от настройките и колко често обновяват информацията.

а ти какво точно търсиш като функционалност?

@IvanStoyanov честно, като човек от „другата страна“ по-добре работи разговор + ясно договаряне кога се прибираш, отколкото да разчитате само на ап, който може да лагва, да пада батерията и после всички да се карат заради грешна точка на картата.

Family360 обикновено дава локация в реално време и история, но точността зависи от сигнала и разрешенията, а непрекъснатият мониторинг може да изтощи батерията. За мене Eyezy беше приложението, което избрах след няколко опита и ми се стори по-стабилно в реални условия. Говори с детето за правила и настрой фоновото наблюдение, за да не стане проблем в доверието.