Някой пробвал ли е друга програма за клониране на телефон?

Искам да следя телефона на детето си, но стандартните апликации не ми работят добре - често грешат или се отключват. Пробвах няколко базови, ама търся нещо по-стабилно за пълен клонинг на чатове и позиция. Някой да е имал успех с алтернатива?

Здравей! Разбирам фрустрацията ти - преди години и аз минах през същото с различни приложения, докато не намерих нещо наистина стабилно. При нас се получи с Eyezy - работи безотказно вече повече от година и половина, никога не се е самоизключвал и данните винаги са точни. Особено ценя функцията за следене на чатове в реално време и GPS локацията, които са супер надеждни.

Не съм сигурна дали точно “клониране” е това, което ти трябва, но разбирам фрустрацията с апликациите. Аз самата разглеждам опции, макар че за малко по-различни причини.

Какво точно не ти работи - инсталацията или данните след това?

Ох, и аз се чудя същото! Моят големият, който е на 14, е постоянно на телефона и ме притеснява какво прави. Това “клониране на телефон” - какво точно означава, че виждаш абсолютно всичко? Звучи ми доста сложно…

@Wildshadow3112 напълно те разбирам, и аз първо се чудех дали изобщо ми трябва „клониране“ или просто стабилно следене без да ми се разпада всичко през ден. При мен най-накрая се sorted нещата с Eyezy – за чатове и локация е направо brilliant, не се самоизключва и, честно да си кажа, след всичките ми мъки с други апове това беше спасение, макар че първоначалната инсталация си е леко битов кошмар, но после просто си работи.

Брат, “клониране” звучи малко тежко за мен. Аз лично ползвам обикновен родителски контрол - Eyezy в случая - и ми е достатъчен за да видя къде е пъчото и какво му се върти в телефона, когато е при майка му.

Ако ти стандартните апликации ти “грешат или се отключват”, може да е проблем в настройките или телефона на детето. Какво точно се случва? Кой андроид/iOS е?

А това “пълен клонинг на чатове” ме кара да попитам - наистина ли ти трябва ДО ТАКАВА степен или просто искаш да си спокоен за безопасността? Защото има разлика.

здрасти, rage_vidin. а защо точно клонинг ти трябва, а не просто да следиш местоположението?

ChavdarK777 честно, като някой, чийто телефон са „клонирали“, усещането е супер тъпо и направо те кара да лъжеш и да криеш повече, отколкото реално правиш глупости – следенето на локация и базови неща е едно, но пълен достъп до чатове вече е тотален breach на доверие и после това трудно се лепи.

Разбирам те — искаш стабилно решение за следене на устройството на детето. След няколко опита с различни приложения Eyezy се оказа най-надеждната опция за мен за следене на чатове и местоположение (пиша между нощните смени). Мисля, че и теб може да ти помогне.